«Динамо» - «Зоря»: бомбардирські розклади

«Динамо» - «Зоря»: бомбардирські розклади

У неділю, 12 грудня, у центральному матчі останнього у цьому календарному році туру в Києві зустрінуться «Динамо» та «Зоря». Поєдинок на «Олімпійському» розпочнеться о 17:00.

Офіційний сайт «Динамо» пропонує розклад щодо найкращих бомбардирів обох команд в очних поєдинках серед нинішніх футболістів у складах «Динамо» та «Зорі».

«ДИНАМО»

Серед нинішніх динамівців найкращим снайпером у матчах із «Зорею» є Віктор Циганков, в активі якого вісім забитих м'ячів. 23-річний півзахисник шість із них забив у чемпіонаті України (зокрема один - з пенальті), а також ще два голи - у національному Кубку, останній з яких у торішньому фінальному матчі в Тернополі.

Словенський вінгер Беньямін Вербич, який виступає за нашу команду з 2018 року, сім разів відзначався у воротах «Зорі».

Чотири голи у ворота луганської команди забили Віталій Буяльський, у тому числі один – у минулому поєдинку команд. По три – Артем Бєсєдін та Сергій Сидорчук. По два голи «Зорі» забивали Карлос де Пена та Микола Шапаренко. Також серед нинішніх футболістів «Динамо» у воротах «Зорі» відзначалися Олександр Сирота, Микита Бурда та Томаш Кендзьора (у кожного - по одному забитому м'ячу).

«ЗОРЯ»

У складі «Зорі» найрезультативнішим у протистояннях з «Динамо» є екс-динамівець Артем Громов. У його активі три забиті м'ячі, до того ж він забивав ще двічі у ворота «біло-синіх» у статусі гравця полтавської «Ворскли».

Два результативні удари на рахунку Дмитра Хомченовського, по одному - у Владислава Кочергіна та Фрімпонга. Також двічі у воротах «Динамо» розписувався Олександр Гладкий, будучи гравцем донецького «Шахтаря» та львівських «Карпат», один гол в активі іранця Захедітабара Шахаба, який виступав за донецький «Олімпік».

Одного разу відзначився забитим м'ячем за «Зорю» в поєдинку з киянами й нинішній футболіст нашої команди Олександр Караваєв, який виступав у складі луганців у 2014-2016 рр.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер