«Динамо-2»: без перемоги, але з продовженням безпрограшної серії

«Динамо-2»: без перемоги, але з продовженням безпрограшної серії

Команда Вадима Євтушенка вельми вдало розпочала новий сезон. Хоча перед його стартом чи не півкоманди перейшли в «Говерлу» та інші клуби, тренерський штаб зумів оперативно оновити склад представивши глядачам вельми боєздатний колектив. Якщо раніше «Динамо-2» боролося за збереження прописки в першій лізі, а в минулому сезоні було твердим середняком, в нинішньому команда за своїм потенціалом може закріпитися серед лідерів.

З перших хвилин зустрічі молоді динамівці показали, що налаштовані перемогти в третьому за рахунком матчі в сезоні. Вже на 4-й хвилині Маїк після прострілу Панфілова повинен було забивати, але виручив воротар.

Надалі небезпечні моменти регулярно виникали біля володінь Чумака, але кожен раз господарям не вистачало точного завершального удару. Помітно на дії обох суперників позначилася спекотна погода, арбітр зустрічі Монзуль посеред таймів робила хвилинні перерви для відновлення гравцями сил. Хороші можливості відкрити рахунок в кінці першого тайму втратили Ісраїлов і Дієго Суарес.

Якщо гра до перерви проходила за переваги «Динамо-2», у другому таймі більш досвідчені гості зумівши гру вирівняти. Втім, і в цій ситуації у киян було достатньо моментів.

За двадцять хвилин до фінального свистка в нашій команді на поле вийшов Жикол, який забив у матчі першого туру вирішальний м'яч. Але повторити свій подвиг і цього разу Дмитру не вдалося. У підсумку команди обмінялися моментами, але м'яч у воротах так і не побував. Тож нульова нічия, що цілком відображає співвідношення сил на полі.

Сезон 2015/16. Перша ліга. 3-й тур

08.08.2015. смт.Чапаївка, УТБ «Динамо». 240 глядачів

«Динамо-2» - МФК «Миколаїв» - 0:0

«Динамо-2»: Волинець, Чорноморець, Трубочкін (к), Братков, Акубардія (Жикол, 72), Очигава, Діого Суарес, Ісраїлов (Петров, 89), Цибульник (Скидан, 90), Маїк, Панфілов.

МФК «Миколаїв»: Чумак (к), Берко, Саркісян, Батюшин, Момот (Кошелюк, 62), Цапін, Ковальов, Любчак, Лещенко, Сікорський (Вітенко, 90), Чучман.

Попереджені: Цибульник (36) - Лещенко (41).

* фото В.Тимченко

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер