«Динамо-2» – «Дніпро» – 5:0

«Динамо-2» – «Дніпро» – 5:0

Матчу «Динамо-2» та «Дніпра», який бере участь в аматорській першості Києва, передувала церемонія відкриття традиційного, вже 18-го за ліком турніру, який присвячений пам'яті заслуженого майстра спорту та заслуженого тренера України Олега Олександровича Макарова. Із вітальним словом виступив інший заслужений майстер спорту та заслужений тренер України Володимир Федорович Мунтян.

Підопічні Андрія Гусіна з перших хвилин захопили ініціативу. Однак до реальних загроз воротам суперників справа доходила рідко. Тим не менш, динамівці доволі швидко відкрили рахунок. Вже на 12 хвилині Олексій Хобленко влучно вистрілив із дальньої дистанції.

Лише пропустивши у свої ворота, гравці «Дніпра» почали створювати загрози воротам динамівців. Найнебезпечніший із них виник після стандартного положення. Навіс до штрафного майданчика ледь не завершився голом у ворота Кичака. Андрій Гусін ще впродовж першого тайму підкоригував гру своєї команди, давши футболістам вказівку грати щільніше й не залишати великих проміжків між лініями. Ближче до завершення тайму темп гри спав, і на перерву команди пішли за мінімальної переваги «біло-синіх». Варто відзначити, що за «Динамо-2» грали три потенційних новачки Остапенко, Карась та Давидчук.

У другому таймі Гусін випустив зовсім інший склад. Капітанська пов'язка від марроканця Бадра Ель Каддурі перейшла до Дмитра Кушнірова. Знайшлося місце на полі й переведеному з першої команди досвідченому нігерійцю Айїлі Юссуфу. Варто сказати, що після тренерських настанов у перерві гра динамівців помітно пожвавилася.

На самому початку тайму небезпечний момент виник після подачі кутового з правого флангу. Кирило Козлов опинився на самоті на дальній стійці й розстрілював ворота в упор, але гостей врятував захисник, який стояв на лінії. Проте вже в наступній атаці динамівці домоглися свого. Олександр Єрмаченко завершив стрімку атаку дальнім ударом, який виявився занадто складним завданням для голкіпера «Дніпра». Вже за хвилину у ворота суперників «Динамо-2» влетів і третій м'яч. Юссуфу відкотили м'яча під удар, і той смачно приклався з-за меж штрафного майданчика – 3:0!

У решту часу динамівці змогли поцілити у ворота суперників ще двічі. На 79-й хвилині білорус Андрій Воронков, який повернувся з оренди, класно розібрався у штрафному майданчику, прибрав захисника й ударом з лівої ноги поклав м'яча в дальній кут воріт – 4:0. П'ятий гол «Динамо-2» також вийшов красивим. Дмитро Кушніров після навісу з глибини головою скинув м'яча на хід Олександру Єрмаченку, той прострілив до штрафного майданчика, а завершив комбінацію в дотик влучним ударом Дмитро Коркішко. 5:0 – блискучий старт «Динамо-2» на Меморіалі Макарова – 2013.

Після гри Андрій Гусін зізнався, що його не дуже вразив рівень гри потенційних новачків, а також висловив претензії щодо недостатньої концентрації деяких нинішніх гравців команди, зокрема нігерійця Франка Теміле та Дмитра Коркішка. Разом із тим, Андрій Леонідович відзначив Ахлетдіна Ісраїлова, який активно діяв на лівому фланзі півзахисту.

Нагадуємо, що завтра 18 січня друга динамівська команда о 12.00 розпочне поєдинок проти ФК «Буча».

XVIII Меморіал Макарова. Група «А». 1-й тур.

17.01.2013. «Динамо-2» – «Дніпро» (Київ) – 5:0 (1:0)

 «Динамо-2»:

(1 тайм): Кичак – Симович, Адаменко, Карась, Остапенко – Давидчук, Прокипчук, Каддурі (к) – Шевчук, Теміле – Хобленко.

(2 тайм): Волинець – Кушніров (к), Чорноморець, Лухтанов, Козлов – Єрмаченко, Фаворов, Юссуф, Ісраїлов – Воронков, Коркішко.

Голи: Хобленко 12, Єрмаченко 55, Юссуф 56, Воронков 79, Коркішко 82.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер