Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Полтава». Анонс матчу

Перша ліга. «Динамо-2» – ФК «Полтава». Анонс матчу

«Динамо-2»: вперед і вгору

Незважаючи на провальний старт сезону, підопічні Андрія Гусіна продовжують набирати обертів і потихеньку виправляти ситуацію, в яку самі себе й загнали, нехай і з причини серйозних кадрових втрат.

У минулому ж турі «біло-сині» здобули другу перемогу в новому чемпіонаті, здолавши на виїзді «Титан» з міста Армянськ
4:2, тим самим виправивши своє становище у турнірній таблиці й перемістившись із 17-го на 15-е місце. Голи забивали Гемега, Коркішко, Суарес та Теміле. Варто зазначити, що вдома «Динамо-2» у цьому сезоні ще не вигравало, а лише раз зіграло внічию з алчевською «Сталлю» (0:0).

«Полтава»: стрімкий прорив

Футбольний клуб «Полтава» з'явився на світ всього п'ять років тому, але вже за такий короткий період часу зумів подолати серйозний бар'єр у професійному футболі
перехід із другої української ліги до першої. Але ж це і не дивно, адже нині кольори полтавської команди захищає ціла низка виконавців, які ще зовсім недавно були на провідних ролях у багатьох клубах вітчизняної еліти: Анатолій Кіцута, Іван Козоріз, Андрій Даньків, Всеволод Романенко та багато інших.

У цьому сезоні полтавчани виступають досить посередньо: дві перемоги і дві нічиї при трьох поразках і 13-е місце в турнірній таблиці.

До матчу з «Динамо-2» «Полтава» підходить у чудовому настрої, адже в поєдинку 7-го туру була здобута домашня перемога над «Одесою»
2:1. Важливо додати, що через цей поєдинок розгорівся неабиякий скандал з одним із відомих одеських сайтів. Суть конфлікту в тому, що один із авторів у своєму матеріалі намагався викрити гостей («Одесу») в нечесній грі й кілька разів у тексті згадав і ФК «Полтаву».

Минулі зустрічі:

Що найцікавіше: за п'ять років виступів у професійному футболі «Полтава» та «Динамо» ще жодного разу не зустрічалися. Втім, динамівський слід в історії цього клубу все ж є. І слід цей дуже свіжий, адже як раз зараз кольори полтавської команди захищають вихованці столичного гранда голкіпер Всеволод Романенко та захисник Анатолій Кіцута, екс-півзахисник Руслан Бідненко, а головний тренер полтавчан Анатолій Безсмертний виступав у «Динамо» на позиції захисника з 1992 по 1994 рік.

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер