«Динамо-2» та «Сталь» розсудить Артем Ноздрачов

«Динамо-2» та «Сталь» розсудить Артем Ноздрачов

На поєдинку між «Динамо-2» та алчевською «Сталлю» довірено працювати Артему Ноздрачову (на фото в центрі) з Харкова. У нинішньому сезоні в активі 30-річного рефері 11 матчів першої ліги.

Матчів за участю другої команди «Динамо» серед них не було, а ось «Сталь» за суддівства Ноздрачова одного разу програла – у 23-му турі на виїзді «Севастополю» (1:2). Загалом у 11-ти матчах харків'янин пред'явив футболістам 48 жовтих карток, чотири рази вилучав із поля та призначив шість пенальті.

Унікальним для цього арбітра виявився матч 5-го туру між запорізьким «Металургом» та «Нафтовиком-Укрнафта» (2:1). Усі три голи в матчі були забиті в період із 31 до 39 хвилини, і всі три – з пенальті!

В якості асистентів арбітра на матч призначено Михайла Миколюка (Хмельницький) та Ігора Сидорука (Конотоп, Сумська область). Резервний арбітр – киянин Олександр Павлюк. Функції інспектора ФФУ покладені на Михайла Прозоровського з Вінниці.

Нагадаємо, матч «Динамо-2» – «Сталь» (Алчевськ) відбудеться в середу, 30 травня, на стадіоні «Динамо» ім. Валерія Лобановського. Початок – о 18:00.

Запрошуємо всіх шанувальників нашої команди підтримати динамівців у заключному поєдинку нинішнього сезону.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер