«Динамо-2» Київ – «Динамо» Мінськ (U-18) 4:1 (1:0)

«Динамо-2» Київ – «Динамо» Мінськ (U-18) 4:1 (1:0)

Андрій Гусін задіяв два склади, команди грали два повноцінні тайми з невеликою перервою в кожному, щоб футболісти могли попити води.

Розгром гостей кияни почали на 20-й хвилині, коли арбітр призначив штрафний удар біля воріт білорусів. Ярослав Прокипчук пробіг повз м’яча, а Ахлетдін Ісраїлов сильним і точним ударом відправив сферу у правий нижній кут воріт.

Те, що наша команда почала в першому таймі, вона продовжила після перерви. Ледве розпочався другий тайм, Дмитро Коркішко подав штрафний із лівого флангу, а Дмитро Рижук краще за всіх зорієнтувався у штрафному майданчику і головою переправив м’яча до сітки. Пізніше Коркішко небезпечно пробивав, але м’яч пролетів поруч зі стійкою. Після цього могли відзначитись Олександр Боровик та Олексій Хобленко.

Тим часом гості з Мінська змогли відіграти один м’яч, також скориставшись стандартним положенням. Після удару зі штрафного м’яч влучив у стінку, змінив напрям польоту і рикошетом залетів у ворота Волинця. Таку сміливість команда Гусіна не пробачила. За великий об’єм виконаної роботи був винагороджений Хобленко, а Коркішко відзначився ще однією гольовою передачею.

Остаточний рахунок встановив Артем Фаворов, скориставшись чудовою передачею Рижука зправа до центру і точно та сильно пробивши.

Коментар після гри головного тренера «Динамо-2» Андрія Гусіна:

- Це був робочий спаринг. Нам вдалось оцінити хлопців, які перебували на перегляді. Також ми дали ігрову практику гравцям, які не приймали участі в матчі проти «Олімпіка» в суботу. Після кожного тренування та матчу я роблю певні висновки і сьогоднішня гра підтвердила мої переконання щодо деяких футболістів. Їхній стан мене не влаштовує навіть у матчі з таким суперником. Також є гравці, які, можливо, змінять свою позицію на полі та гратимуть, оскільки у них є більше бажання та прагнення. Даватимемо їм таку можливість.

Динамо-2» (1-й тайм): Рудько, Сухомлинов, Козлов, Кушніров, Рой, Єрмаченко, Ісраїлов, Прокипчук, Фароян, Насімі, Владиця.

(2-й тайм): Волинець, Допілка, Рижук, Лухтанов, Чорноморець, Фаворов, Боровик, Гемега, Суарес, Коркішко, Хобленко.

Голи: Ісраїлов (20), Рижук (48), Хобленко (83), Фаворов (86) - (75).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер