«Динамо-2» – «Крилья Совєтов» (Самара) – 0:0

«Динамо-2» – «Крилья Совєтов» (Самара) – 0:0

Проаналізувавши ключові моменти та зробивши необхідні висновки, наставник команди Андрій Гусін попросив своїх підопічних скоріше забути прикру поразку й у наступному матчі зіграти з належною самовіддачею. На матч із «Крильями Совєтов» динамівці приїхали до Bellis Sports Center, який знаходиться в 12-ти хвилинах від готелю, де мешкає команда.

Цікаво, що у стартовому складі самарців вийшов нападник Сергій Корніленко, а в другому Олександр Амісулашвілі, які свого часу виступали за київське «Динамо». У нас же не зміг взяти участі в матчі захисник Сергій Логінов, у якого напередодні піднялася температура.

Наша команда розпочала гру активно, намагаючись грати щільно зі своїми опонентами, не даючи їм багато вільного простору. Що стосується атаки, то в перші 15 хвилин небезпечних моментів біля воріт обох команд не виникало. Немов бажаючи спростувати ці слова, Дмитро Хльобас створив, мабуть, найреальніший момент для взяття воріт – нападник отримав м'яча в центрі штрафного майданчика та пробив з розвороту – росіян урятувала стійка!

У захисті варто відзначити надійні дії Чорноморця, Кушнірова, Рижука, Лухтанова, які злагоджено діяли як у першому таймі, так і в другому. А одного разу в оборонних діях активну участь узяв навіть нападник Хльобас, який підстрахував своїх партнерів, чисто вибивши м'яча з-під ніг нападника. Встигав Дмитро загострювати й атаку, де разом із ним проявляв активність Гемега.

Після перерви у суперника повністю оновився склад, на поле вийшли більш досвідчені гравці. В результаті моменти біля воріт Кичака почали виникати частіше. Але Артем, як і в першому таймі, діяв надійно, а одного разу просто якесь диво врятувало нашу команду від гола, коли м'яч кілька секунд літав штрафним майданчиком, і в підсумку його прийняла на себе стійка. Але це був лише єдиний момент. Біля протилежних воріт вражаючим проходом флангом та ударом запам'ятався Гемега, але надто гострим був кут, і воротар зміг забрати м'яча.

У центрі поля господарювали опорні півзахисники Суарес та Фаворов, які часто перехоплювали м'яча, але розпочинати атаки виходило гірше.

Загалом, гра була рівною та бойовою, з великою кількістю боротьби, але без забитих м'ячів.

Контрольний матч

05.03.2013. Bellis Sports Center

«Крилья Совєтов» (Самара, Росія) – «Динамо-2» – 0:0 (0:0)

«Крилья Совєтов» (1-й тайм):
Макаров, Салагов, Кузьмичов, Верховцов, Концедалов, Корніленко, Свєжов, Драгун, Делькін, Портнягін, Махмудов.

«Крилья Совєтов» (2-йтайм): Вавілін, Ангбва, Горо, Амісулашвілі, Стів, Телес, Воробйов, Нємов, Таранов, Єлісеєв, Кабайєро, Максимов.

«Динамо-2»: Кичак, Чорноморець, Рижук, Лухтанов, Кушніров, Теміле, Суарес, Фаворов, Гемега, Хльобас, Воронков.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер