«Динамо-2» мінімально перемагає «Арсенал» (Біла Церква)

«Динамо-2» мінімально перемагає «Арсенал» (Біла Церква)

У першому таймі Андрій Гусін випустив дещо незвичний, у порівнянні з Меморіалом Макарова, склад. З оглядин у російському «Салюті» (1-а ліга) повернувся Сергій Логінов, незвичне місце зліва в захисті зайняв Ярослав Прокипчук, який демонструє в останніх матчах неабиякий універсалізм. Також за «Динамо-2» грав Віталій Каверін, який провів Меморіал Макарова у складі молодіжної команди.

Динамівці розпочали гру впевнено, й вийшли вперед уже на 3-й хвилині, коли простріл Каверіна з правого флангу вдало замкнув Олександр Єрмаченко. Як у підсумку виявилося, цей м'яч став єдиним та вирішальним. Після цього можливість подвоїти перевагу була в Кирила Козлова, який підключився на подачу штрафного у виконанні Ахлідіна Ісраїлова (на фото), але динамівського захисника трохи випередив воротар. Класно пробивав і Франк Теміле, але голкіпер у стрибку кулаками вибив м'яча з-під поперечини.

Після перерви Андрій Гусін традиційно змінив більшу частину складу, впродовж тайму роблячи зворотні заміни. Проявляли активність в атаці Каверін та Воронков, в одному з епізодів другий доречно пропустив м'яча після подачі з флангу, а першому не вистачило зовсім трохи, щоб подвоїти рахунок. Майже відразу на самоті перед порожніми воротами в районі правого кута штрафного майданчика опинився Єрмаченко, але пробив дуже потужно, і м'яч пройшов поряд із дальньою стійкою.

До середини тайму гра помітно заспокоїлася, й на цьому тлі відразу привернув до себе увагу чудовий довгий пас Фаворова на Єрмаченка, яким Артем вивів партнера віч-на-віч із воротарем. Але страж воріт на мить випередив нашого півзахисника.

Ну а, мабуть, найбільш небезпечний момент тайму стався наприкінці, коли за гру рукою суперника динамівці отримали право на стандарт із лінії штрафного майданчика. Воронков ударив на виконання, обвівши стінку, але воротар знову був на місці.

Товариський матч

02.02.2013

«Динамо-2» – «Арсенал» (Біла Церква) – 1:0 (1:0)

Склад «Динамо-2»:

(1-й тайм): Кичак, Прокипчук, Логінов, Козлов, Адаменко (Кушніров, 12), Морозенко, Бутенін, Каверін, Ісраїлов, Єрмаченко (Теміле, 25), Хобленко.

(2-й тайм): Кичак, Кушніров, Рижук, Лухтанов, Чорноморець, Фаворов, Суарес, Теміле, Ісраїлов (Єрмаченко, 64), Каверін (Морозенко, 64), Воронков.

Гол: Єрмаченко (3).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер