«Динамо-2» розпочинає підготовку до сезону з перемоги

«Динамо-2» розпочинає підготовку до сезону з перемоги

Підопічні Андрія Гусіна з мінімальним рахунком 1:0 святкували перемогу над молодіжною командою київського «Арсеналу».

Результат зустрічі вирішив єдиний м'яч, який було забито в дебюті зустрічі.
Адерінсола Есеола, який повернувся з Італії (виступав за аматорський клуб серії D "ІнтерРеджо"), виграв у штрафному майданчику боротьбу в захисника, м'яч відскочив до Олексія Хобленка (на фото), який в один дотик переправив м'яча до сітки метрів із 12-ти.

Загалом, протягом усієї гри перевага була на боці динамівців. Хлопці створили кілька гольових моментів, але не використали їх.

Перед футболістами ставилося завдання не стільки виконати великий обсяг бігової роботи, скільки згадати командні взаємодії, гру в лініях та награні схеми. "Біло-сині" показали непоганий на даний період підготовки рух.

Нагадаємо, що свій наступний контрольний поєдинок команда Андрія Гусіна проведе 3-го липня проти молодіжної команди «Оболоні», яка напередодні в товариському матчі поступилася резервістам «Динамо» 0:3.

1-й контрольний матч

28.06.2012. УТБ "Динамо"

«Динамо-2»
«Арсенал» (молодь) 1:0

«Динамо-2» (перший тайм): Загладько, Кушніров, Рижук, Козлов, Люлька, Гемега, Фаворов, Коркішко, Єрмаченко, Есеола, Хобленко.

(другий тайм): Рудько, Кушніров (Чорноморець, 65), Допілка, Козлов (Лухтанов, 65), Сухомлинов, Куїмов, Прокипчук, Коркішко (Дієго Суарес, 65), Шевчук, Шторгін, Малин.

Гол: Хобленко (6).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер