«Динамо-2» не врятував і Мілевський...

«Динамо-2» не врятував і Мілевський...

Наставник «біло-синіх» Андрій Гусін традиційно трохи перетасував склад, у порівнянні з попередніми матчами в пошуках оптимальних сполучень та зв'язок. Відзначимо, що вже звичне місце на лівому фланзі захисту зайняв Дмитро Остапенко, який перебуває на перегляді. А на правий було відправлено Ярослава Прокипчука, який чи не вперше діяв на цій позиції.

Із перших хвилин динамівці заволоділи ініціативою та заробили небезпечний стандарт трохи лівіше півкола перед штрафним майданчиком. Але Коркішко влучив у стінку. Незабаром свою команду врятував воротар гостей, перевівши м'яча на кутовий після потужного удару Дмитра метрів із 20-ти. Гості же загрожували воротам Артема Кичака переважно після дальніх ударів, які не були особливо ​​небезпечними.

«Біло-сині» намагалися атакувати багато й різноманітно. У середині тайму відмінна комбінація вдалася Симовичу та Хобленку. Під час стрімкої атаки Янко віддав точний пас на хід Олексію по лівому флангу, той переграв захисника, змістився до центру й повернув м'яча назад під удар чорногорцю, але з його «пострілом» впорався воротар, витягнувши м'яча з лівого кута.

Здавалося би, нічого не передбачало лиха, коли одна з небагатьох атак гостей у першому таймі призвела до взяття воріт. Після передачі з лівого флангу до центру 19-й номер чернігівців Малюк у дотик переправив м'яча до воріт.

Здавалося, цей гол був нелогічним та випадковим, але вже за кілька хвилин наша команда пропустила знову, коли атаку правим флангом та передачу до штрафного майданчика вдало замкнув Воронченко.

Найбільш примітним моментом другої половини гри став вихід на поле переведеного до «Динамо-2» Артема Мілевського, який склав пару нападників із Андрієм Воронковим. Непоганий момент на початку тайму мав Ахлетдін Ісраїлов, який отримав гарні відгуки в попередніх матчах, але захисники заблокували удар. «Десна» ж, тим часом, показала себе дуже майстерною командою і, незважаючи на зміну складу суперника, збільшила перевагу в рахунку. Третього м'яча у ворота динамівців спрямував Тимченко.

Скоротити відставання в рахунку міг Мілевський, який намагався в падінні дістати м'яча, якого вибив воротар, але захисник не дозволив йому цього зробити.

Проте цю місію виконав білорус Воронков, головою замкнувши на дальній стійці чудову передачу з лівого флангу Ісраїлова, в якого подібні навіси були, як завжди, гострими. Але, на жаль, цей м'яч не став переламним моментом у грі. Хороший момент не реалізував Воронков на останніх хвилинах, забарившись із м'ячем, і рахунок залишився незмінним – 1:3.

У ще одній грі дня ФК «Буча» переміг аутсайдера київський «Дніпро» – 3:1.

XVIII Меморіал Макарова. Група «А». 3-й тур

20.01.2013. «Динамо-2» – «Десна» (Чернігів) – 1:3 (0:2)

Склад «Динамо-2»:

(1-й тайм): Кичак, Козлов (к), Симович, Остапенко, Боровик, Бутенін, Прокипчук, Шевчук, Теміле, Хобленко, Коркішко.

(2-й тайм): Волинець, Кушніров, Лухтанов, Адаменко (Суарес, 73), Чорноморець, Ісраїлов, Фаворов, Мединський, Єрмаченко, Мілевський, Воронков.

Голи: Воронков (68) – Малюк (31), Воронченко (39), Тимченко (63).

Світлана Полякова

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер