«Динамо-2» вирушило на тренувальний збір до Туреччини

«Динамо-2» вирушило на тренувальний збір до Туреччини

Прибувши в термінал «D» аеропорту Бориспіль близько другої години ночі, о 4:00 літак із «біло-синіми» на борту взяв курс на турецьке місто Анталія, звідки у динамівців буде 35-кілометровий автобусний трансфер до кінцевої точки подорожі. Перше тренування в Туреччині заплановано на 17:00.

Воротарі: Мирослав БОНЬ, Георгій БУЩАН, Євген ВОЛИНЕЦЬ;

Захисники: Бадрі АКУБАРДІЯ, Антон БРАТКОВ, Дмитро РИЖУК, Іван ТРУБОЧКІН, Валерій СКИДАН, Іван СПИЧКА, Олександр ЧОРНОМОРЕЦЬ, Віталійс ЯГОДІНСКІС;

Півзахисники: Віталій ГЕМЕГА, Віталій КАВЕРІН, Каталін КАРП, Євген МОРОЗЕНКО, Сергій МЯКУШКО, Олексій САВЧЕНКО, Олександр ЦИБУЛЬНИК, Володимир ШВАБ.

Нападники: Олег МАЇК, В'ячеслав ПАНФІЛОВ, Дмитро ХЛЬОБАС, Роман ЯРЕМЧУК.

Півзахисник Ахлетдін ІСРАЇЛОВ чекав на партнерів уже на місці, а захисник «Динамо-2» В'ячеслав ЛУХТАНОВ прибуде на збір трохи пізніше – 15 березня, так як продовжує відновлюватися після травми.



Найближчі два тижні команда Олександра Хацкевича проживатиме у п'ятизірковому готелі «Spice Hotel & Spa», який добре відомий футбольному світу завдяки прекрасній інфраструктурі та чудовомим тренувальним полям, розташованим прямо на території в лічених метрах від головного входу.



Свого часу в цьому готелі підготовчі збори проводило безліч футбольних клубів із Азербайджану, Молдови, Туреччини та Росії. Тренувалися тут і різні національні збірні.

Нагадаємо, що під час зборів у Туреччині «Динамо-2» проведе чотири контрольні поєдинки. У двох зустрічах суперниками колективу Олександра Хацкевича стануть клуби з чемпіонату Білорусії, а з іще двома командами «біло-сині» визначаться безпосередньо в Белеку.

Офіційний клубний сайт буде висвітлювати роботу і контрольні спаринги «Динамо-2» в Туреччині в повному обсязі.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер