»Динамо-2» – ФК «Севастополь» – 2:4. Звіт

»Динамо-2» – ФК «Севастополь» – 2:4. Звіт

Незважаючи на тривалу серію невдач, господарі дуже серйозно налаштувалися на гру, спробувавши з перших хвилин дати зрозуміти, що легкого життя у цьому матчі підопічним Олега Кононова не варто очікувати. Однак більш майстерні гості не знітилися й уже на початку матчу, а саме на 11-й хвилині, відкрили рахунок. Танчик із кутового навісив на дальню стійку, захисники не встежили за Кузнецовим, і той головою спрямував м'яча до сітки.

Динамівці у відповідь провели кілька небезпечних атак, в яких лише недостатня виконавська майстерність Дієго Суареса не дозволила їм зрівняти рахунок. Не змогла команда Андрія Гусіна втілити в небезпеку й чотири поспіль кутових, коли боротьбу на другому поверсі вигравали габаритні захисники суперника.

Але тиск на ворота Литовки все ж приніс свої плоди. На 26-й хвилині Дмитро Коркішко заробив стандарт біля правого кута штрафного майданчика, Ісраїлов блискуче виконав подачу, і В'ячеслав Лухтанов переправив м'яча в дальній кут воріт.

Утім, раділи наші хлопці недовго. Лише за три хвилини Кузнецов, якому було призначено стати героєм матчу, знову вивів севастопольців уперед. Кримчани вкинули аут, і голеадор гостей, якого залишили без опіки, переправив м'яча в лівий від себе кут воріт.

У другому таймі після серії обопільних атак спрацювало старе футбольне правило, коли не забиваєш ти, забивають тобі. Коркішко, вийшовши віч-на-віч, не зміг переграти Литовку, а Кузнецов на 58-й хвилині, після розрізної передачі, навпаки, в боротьбі з динамівськими захисниками спромігся проштовхнути м'яча до воріт повз Рудька. Ще за дві хвилини той же Кузнецов зняв усі питання про переможця. Прийнявши пас із глибини поля, він, метрів з 13-ти, без перешкод спрямував м'яча до сітки, оформивши покер.

У час, що залишився до фінального свистка, небезпечному удару Коркішка зі штрафного лише трохи не вистачило точності, але йому все ж вдалося забити в цій грі, з пенальті, який було призначено за грубу гру проти Суареса – 2:4.

Насамкінець відзначимо у складі гостей двох футболістів, які ще в минулому сезоні були на провідних ролях у «Динамо-2». Захисник Євген Новак вийшов у стартовому складі, а нападник Володимир Коваль приєднався до нього в середині другої половини гри.

1-а ліга. 17-й тур

26.10.2012 м. Київ. НТБ "Динамо". 600 глядачів

"Динамо-2" – ФК "Севастополь" – 2:4 (1:2)

"Динамо-2": Рудько, Рижук, Кушніров (к), Коркішко, Фаворов, Суарес, Чорноморець, Мединський, Ісраїлов, Гемега (Теміле, 66), Лухтанов.

ФК "Севастополь": Литовка, Караваєв, Новак, Гвініанідзе, Воронін, Крамар, Левандовські (к) (Малиновський, 65), Данішевський (Коваль, 56), Танчик (Жабокрицький, 81), Карноза, Кузнецов (Алозі, 73).

Голи: Лухтанов (26, гольовий пас Ісраїлов), Коркішко (89, з пен.) – Кузнецов (11, 30, 58, 61).

Попереджений: Кушніров (40).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер