«Динамо-2» - ПФК «Суми» - 1:3. І знову розчарування

«Динамо-2» - ПФК «Суми» - 1:3. І знову розчарування

В дебюті зустрічі заволодіти ініціативою вдалося господарям, які з перших хвилин почали атакувати ворота гостей. Чудовий момент забити швидкий гол вже на третій хвилині мав Хобленко, але пробити Олексію в останній момент завадив захисник, а ще через шість хвилин його удар з близької відстані парирував воротар.

Тиск киян збільшувався, а в середині тайму перетворився на гол. Гемега прорвався по правому флангу і прострілив у штрафний майданчик, де в боротьбі із захисником першим на м'ячі виявився все той же Хобленко, який переправив сферу в порожні ворота - 1:0. На цьому підопічні Андрія Гусіна зупинятися не збирались. Коркішко регулярно бив здалеку, але удари були або неточними, або воротар гостей був на місці. Активним був на правому фланзі Гемега, але й захисники сумського клубу не дрімали.

«Суми», незважаючи на тотальну перевагу господарів, які захопилися атакувальними діями, зуміли відігратися ще в першому таймі. Але тут спершу варто відзначити небезпечну подачу з правого кута штрафного майданчика від Камерцеля на 17-й хвилині, яку не без проблем перевів на кутовий Фаворов. Гол же відбувся вже в компенсований час. Богачов вкинув м'яч з ауту в штрафний майданчик «біло-синіх» на Єсипа, який, у свою чергу, головою відправив сферу повз Рудька - 1:1. Після цього головний арбітр зустрічі дав свисток на перерву.

Знову вивести «біло-синіх» вперед на старті другої 45-хвилинки мав шанс Кушніров. Дмитро чудово обігрався з Гемегою і увірвався в штрафний майданчик, де після контакту із захисником впав на газон. Рефері не вгледів порушення правил з боку гостей і вирішив показати Кушнірову жовту картку за симуляцію. Також на 56-й хвилині Коркішко добре пробив зі штрафного у правий кут, але голкіпер в ефектному стрибку парирував удар.

Старший тренер «Сум» Ігор Захаряк в першій половині другого тайму випустив на поле двох свіжих виконавців, що дозволило їм ближче до кінця зустрічі на деякий час перехопити ініціативу і наблизиться до воріт «Динамо». Як виявилося, цього часу їм вистачило щоб гарантувати перемогу в сьогоднішньому поєдинку.

На 80-й хвилині зустрічі гравець новачка першого дивізіону наніс сильний удар по воротам Рудька. Артур із цим ударом впорався, але відбити удар Богачова після пасу Лебеденка, на жаль, не зумів. А ще через дві хвилини остаточний рахунок у матчі встановив сам Лебеденко, з пари метрів відправивши м'яч у лівий кут воріт.

В останні десять хвилин зустрічі «Динамо» практично не відходила від воріт сумчан, але створити щось небезпечне так і не вдалося. Підсумок - четверта поспіль поразка підопічних Андрія Гусіна в новому сезоні.

Перша ліга. 4-й тур.

04.08.2012. Чапаївка, НТБ «Динамо».

«Динамо-2» - «Суми» - 1:3 (1:1)

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров, Рижук, Ель Каддурі, Лухтанов, Чорноморець, Суарес, Фаворов (Мединський, 85), Гемега, Коркішко (Єрмаченко, 77), Хобленко (Теміле, 74).

«Суми»: Павленко, Бугайов, Мельник, Котелюх, Камерцель (Петрович, 51), Богачов, Снітко (Пукась, 42), Чахотін, Рудь (Лебеденко, 78), Єсип (Піцик, 63), Мельник.

Голи: Хобленко (27, гольовий пас Гемега) - Єсип (45), Бугайов (80), Лебеденко (82).

Попереджений: Кушніров (48).

Андрій Недбайло

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер