«Динамо-2»: підходить до завершення підготовка до весняної частини сезону

«Динамо-2»: підходить до завершення підготовка до весняної частини сезону

На південному узбережжі підопічні Вадима Євтушенка зіграли п'ять контрольних поєдинків. Пропонуємо до вашої уваги статистику матчів, а в найближчі дні читайте інтерв'ю зі старшим тренером напередодні старту весняної частини сезону.

4 березня

«Динамо-2» – СК «Кизил-Жар» (Казахстан) – 0:1

«Динамо-2»: Волинець, Чорноморець, Братков (Скидан, 68), Болденков, Спичка (Петров, 68), Цибульник (Морозенко, 46), Полярус (Маїк, 57), Ісраїлов (Яремчук, 46), Савченко (Дієго Суарес, 68), Гемега, Хобленко (Панфілов, 68).

Гра проходила за переваги нашої команди. До перерви гольових моментів обидві команди майже не створили. Хіба що Олександр Цибульник пробив здалеку  поруч зі стійкою. Ледве розпочався другий тайм, уже на 47-й хвилині мав забивати Олексій Хобленко: він вийшов віч-на-віч, але не зміг переграти воротаря. Також міг зрівняти рахунок Олексій Савченко, який ефектно пробивав у падінні через себе, але воротар з-під поперечини перевів м'яча на кутовий.

8 березня

«Динамо-2» – «Конгсвінгер» (Норвегія) – 2:2

«Динамо-2»: Камінський, Спичка (Чорноморець, 63), Скидан, Братков (Болденков, 70), Трубочкін (Петров, 63), Морозенко (Цибульник, 63), Хобленко (Гемега, 70), Панфілов (Полярус, 65 ), Дієго Суарес (Акубардія, 70), Ісраїлов (Савченко, 70), Яремчук (Маїк, 46).

Голи: Яремчук (41), Хобленко (51) – (30), (71).

Динамівці пропустили першими, до цього призвели неузгоджені дії захисників. Спичка віддав передачу назад Браткову, Антон обробив м'яча, трохи затягнув із передачею, а коли намагався зробити довгий пас, стався рикошет, після якого м'яч залетів у ворота. Але за 10 хвилин Роман Яремчук скористався помилкою воротаря, переграв голкіпера та забив.

У другому таймі команду вперед вивів Олексій Хобленко: він змістився зліва до центру та ударом у дальній кут спрямував м'яча до сітки. За шість хвилин В'ячеслав Панфілов вийшов віч-на-віч із воротарем, гравець суперника зупинив його ціною фолу останньої надії, за що був вилучений із поля. Але за домовленістю сторін гру продовжили в повних складах  вилученого гравця замінили. Норвежці зрівняли рахунок із пенальті, призначеного за порушення правил Вадимом Петровим.

10 березня

«Динамо-2»  «Геліос»  0:0
 
«Динамо-2»: Бущан, Трубочкін (Акубардія, 73), Болденков, Братков (Скидан, 65), Чорноморець (Спичка 73), Цибульник (Морозенко, 60), Гемега (Петров, 70), Полярус (Панфілов, 73), Яремчук (Дієго Суарес, 70), Савченко (Ісраїлов, 73), Маїк (Хобленко, 58).

У першому таймі мали місце багато ігрових єдиноборств. Із гольових моментів запам'ятався удар Цибульника з лівої ноги  м'яч лише трохи розминувся з правою «дев'яткою». У другому таймі команди показали більш атакуючий футбол, могли відзначитися після розіграшу стандартних положень Валерій Болденков та Бадрі Акубардія, обидва небезпечно пробивали головою. Також хороші моменти були в Олексія Савченка, але врятував воротар, а Дієго Суарес спрямував м'яча трохи вище поперечини. Біля наших воріт небезпечні моменти створювалися переважно після стандартних положень, але вдало зіграли захисники та воротар Георгій Бущан на виходах.

12 березня

«Динамо-2» «Динамо» (Мінськ, Білорусь)  2:2 (1:1)
 
«Динамо-2»: Бущан, Чорноморець, Скидан, Болденков (Спичка, 82), Трубочкін (к) (Братков, 59), Полярус (Маїк, 77), Цибульник, Гемега, Яремчук (Морозенко, 71), Савченко, Хобленко.

«Динамо» (Мінськ): Хомутовський, Назаренко, Концевой, Шестиловський, Вітус, Биков, Яроцький, Удожі (Кучеров, 46), Сильва, Файїч, Рассадкін.

Голи: Полярус (38), Хобленко (66)  Файіч (23), Рассадкін (47).

У середині першого тайму білоруси в центрі поля перехопили м'яча, в кілька дотиків розіграли атаку, в завершальній стадії якої Рассадкін із лінії штрафного майданчика віддав пас у район одинадцятиметрової позначки Файїчу, якого залишили без нагляду, й тому залишалося з кількох метрів переграти воротаря. Незадовго до свистка на перерву Болденков класно розпочав атаку, віддавши передачу врозріз на Хобленка, той помітив набігаючого Поляруса та вивів його до воріт. Артем переграв воротаря та справа технічно спрямував м'яча в дальній кут воріт, зрівнявши рахунок.

Ледь розпочався другий тайм, пішло довге закидання по правому флангу, звідти Назаренко зробив подачу до штрафного майданчика на набігаючого Рассадкіна, який у боротьбі з Трубочкіним ногою переправив м'яча точно в дальню «дев'ятку». На це кияни відповіли блискучим сольним проходом Хобленка, який, отримавши пас від Савченка на лівому фланзі, промчав до карного майданчика, змістився до центру, обіграв захисника та низом спрямував м'яча повз воротаря в дальній кут.

14 березня

«Динамо-2»  Олімпійська збірна Киргизії  2:4 (0:2)
 
«Динамо-2»: Волинець (Камінський, 46), Спичка, Братков, Болденков (Скидан, 46), Акубардія (Чорноморець, 55), Панфілов (Полярус, 55), Морозенко, Гемега (Петров, 61), Яремчук (Савченко, 46), Дієго Суарес (Цибульник, 55), Маїк (Хобленко, 46).

Киргизія (стартовий склад): Шикін, Сокирченко, Юсупов, Кольбаєв, Ешимов, Дуйшобеков, Нусубалієв (Мусабеков), Кудайбердиєв, Откеєв, Баратов, Жиргалбек уулу.

Голи: Савченко (57), Полярус (69)  Откеєв (27), Жиргалбек уулу (40), Темирбаєв (56), Боколеєв (60).

Відзначимо, що кольори збірної Киргизії захищає футболіст «Динамо-2» Ахлідін Ісраїлов. Щоправда, в матчі він не брав участі, оскільки тренерський штаб збірної надав йому дводенний відпочинок. Але вже з нинішнього понеділка Аха розпочав підготовку в загальній групі.

У середині першого тайму після грубої помилки динамівських захисників, які намагалися створити положення «поза грою», Мусабеков кинув у прорив Кольбаєва. Той, увійшовши до штрафного майданчика, прострілив на дальню стійку, звідки Откеєв вдало замкнув передачу. За десять хвилин рахунок у матчі подвоїв Жиргалбек уулу. Він здійснив довгий крос, обіграв суперників та з меж штрафного майданчика точно пробив у дальній кут.

Після перерви Темирбаєв, який вийшов на заміну, довів рахунок до великого. За хвилину в контратаці м'яч відскочив на лінію штрафного майданчика до Савченка, й звідти Олексій точним ударом спрямував у правий кут воріт. У середині другого тайму Боколеєв першим дотиком після виходу на поле забив четвертий м'яч своєї команди. А на 69-й хвилині Полярус вдало зіграв на добиванні, скоротивши відставання в рахунку.

До Києва «Динамо-2» повернулося 15-го березня. На цьому тижні команда проводить щоденні тренування в Кончі-Заспі. А 21 березня підопічні Вадима Євтушенка грою з ФК «Полтава» стартують у другій частині турніру першої ліги.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер