«Динамо-2»: перемога над U-19 та гол іменинника

«Динамо-2»: перемога над U-19 та гол іменинника

Поєдинок традиційно відбувся в манежі клубної бази. Для зручності підопічні Андрія Гусіна одягнули зелені манишки, а команда Валентина Белькевича та Віталія Косовського – сині. Відзначимо, що в складі молодших динамівців на полі в центрі захисту з'явився Головко-молодший, син відомого динамівця 90-х-2000-х Олександра Головка. А в «Динамо-2» вперше після травми зіграв Віталій Гемега. Тим часом, через дрібні пошкодження навколо поля бігали захисники Дмитро Рижук та Роман Адаменко, а також півзахисники Ахлетдін Ісраїлов та Дієго Суарес.

Із небезпечних моментів першого тайму необхідно відзначити дуже небезпечний удар Євгена Чумака зі штрафного, із яким впорався в ефектному стрибку Артем Кичак, та поперечину після удару головою В'ячеслава Лухтанова.

По завершенні півгодини гри блискучим ударом після проходу правим флангом відзначився Гемега, але м'яч у стрибку хоч і з труднощами, але зміг дістати Вайло. До свистка на перерву ще Дмитро Хльобас поцілив у зовнішній бік сітки. А в останні хвилини чудовим ударом головою відзначився Головко, який підключився до атаки, але м'яч після його прицільного удару головою пролетів у кількох сантиметрах над поперечиною. На це не менш небезпечним ударом із меж штрафного майданчика трохи правіше центру відповів Дмитро Кушніров – воротар на місці. Загалом, найважливіше – забиті м'ячі – команди залишили на другий тайм.

Після перерви у «Динамо-2» на поле вийшов оновлений склад, причому місце центрального захисника зайняв Артем Бутенін, а на правому фланзі оборони розмістився Ярослав Прокипчук.

На початку тайму ледь не скористався пасом Шевчука та не вивів свою команду вперед Олексій Хобленко, але воротар знову зіграв надійно. Потім чудову комбінацію розіграли Хобленко й Морозенко, останній бив, здавалося, напевно, але Максим Вайло знову був на висоті, накривши м'яча в нижньому куті. Але за 15 хвилин до завершення матчу команда Гусіна все ж спромоглася вийти вперед: після удару Дмитра Коркішка м'яч рикошетом відскочив до Кирила Козлова (на фото), який, відзначав свій День народження, та іменинник не залишив шансів воротарю – 1:0.

Непоганий удар вдався ще одному захиснику, Денису Балану – над поперечиною. І тут же відзначитися вдалося вже нападнику – Хобленко класно замкнув простріл Єрмаченка на дальній стійці. А як не забив сам Олександр із кількох метрів на останній хвилині, залишилося загадкою для всіх.

Контрольний матч

«Динамо-2» – «Динамо» U-19 – 2:0 (0:0)

Склад «Динамо-2»:

(1-й тайм): Кичак, Кушніров, Лухтанов, Логінов, Чорноморець, Фаворов, Теміле (Шевчук, 24), Мединський, Гемега, Воронков, Хльобас.

(2-й тайм): Рудько, Балан, Бутенін, Козлов, Прокипчук, Боровик, Морозенко, Єрмаченко, Шевчук, Коркішко, Хобленко.

«Динамо» (U-19): Вайло, Нагорний (Вацеба, 60), Нестеренко (Рогожкін, 85), Чумак, Шевчук, Кузик, Тищенко, Мироненко (Охонько, 72), Головко (Никитюк, 60), Бурда, Руденко (Пограничний, 46).

Голи: Козлов (76), Хобленко (85).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер