«Динамо-2» боротиметься за місце у 1-й лізі із «Шахтарем»

«Динамо-2» боротиметься за місце у 1-й лізі із «Шахтарем»

 

Завдяки перемозі над «Миром» з Горностаївки перше місце в групі «2» зберіг за собою «Украгроком», який завоював пряму путівку в першу лігу.
Він перебував ж перед останнім туром на третьому місці «Шахтар-3» завдяки дублю Безбородько з рахунком 2:1 здолав «Полтаву-2», але цього результату для «гірників» виявилося недостатньо.
У паралельному матчі «Шахтар» зі Свердловська ледь не втратив очки в матчі з кременчуцьким «Кременем», але все ж зумів забити вирішальний гол на сьомій компенсованій хвилині зустрічі. Перемога дозволила свердолвскім «гірникам» зберегти за собою другу сходинку, яка дає право зіграти в плей-офф.
Згідно проведеної вчора жеребкуванні, саме з «Шахтарем» «Динамо-2» побореться за місце в першій лізі. Перший матч «біло-сині» проведуть 12 червня на виїзді, а матч-відповідь - 16 червня у Києві.

Завдяки перемозі над «Миром» з Горностаївки перше місце в групі «2» зберіг за собою «Украгроком», який завоював пряму путівку у першу лігу.

«Шахтар-3», що перебував ж перед останнім туром на третьому місці, завдяки дублю Безбородько із рахунком 2:1 здолав «Полтаву-2», але цього результату для «гірників» виявилося недостатньо.

У паралельному матчі «Шахтар» зі Свердловська ледь не втратив очки у матчі з кременчуцьким «Кременем», але все ж зумів забити вирішальний гол на сьомій компенсованій хвилині зустрічі. Перемога дозволила свердолвскім «гірникам» зберегти за собою другу сходинку, яка дає право зіграти в плей-офф.

Згідно проведеному вчора жеребкуванню, саме з «Шахтарем» «Динамо-2» побореться за місце у першій лізі. Перший матч «біло-сині» проведуть 12 червня на виїзді, а матч-відповідь - 16 червня у Києві.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер