«Динамо-2» поступилося в першому матчі на Меморіалі Макарова

«Динамо-2» поступилося в першому матчі на Меморіалі Макарова

У першому поєдинку групового етапу підопічні Вадима Євтушенка зустрілися з клубом із Київської області – ФК «Обухів».

До поєдинку команда «Динамо-2» підійшла на тлі навантажень. Після відпустки тренувальна робота почалася з понеділка й тривала протягом п'яти днів. Гравці поступово набирають форму, притираються один до одного. На перегляді перебуває 18-річний захисник Ключик із Запоріжжя, продовжили контракти до літа Нестеренко, Нагорний, Полегенько та Головко. У той же час, тренерський штаб не міг розраховувати на групу виконавців. Так, до розташування молодіжної збірної на збір до Туреччини поїхали Фастов, Полегенько та Очигава, зі своєю національною збірною виступає на турнірі Ісраїлов, захворів Братков, у Дієго Суареса та Чорноморця закінчилися контракти. Кранчар, який перший час тренувався з «Динамо-2», також попрощався та поїхав.

Перший матч нашої команди на турнірі завершився перемогою гостей 3:1. Перший м'яч кияни пропустили вже на 6-й хвилині, коли передачу з лівого флангу головою замкнув нападник суперника, який грав під 11-м номером. Він же блискуче зіграв на випередження у другому таймі після ще однієї флангової передачі, знову переправивши м'яча до сітки головою. До великого рахунок довели обухівці в середині другої половини зустрічі. А гол престижу забив Алексеєв, скориставшись гольовою передачею Нестеренка, який вивів партнера віч-на-віч із воротарем.

Відзначимо непоганий момент Маїка за рахунку 0:1, який міг зрівняти результат, намагаючись зіграти на добиванні, але трохи не пощастило.

Після першого поєдинку в новому році тренери відзначають проблеми в оборонній лінії, де вони не дорахувалися низки основних футболістів – довелося напрацьовувати нові поєднання в захисті. Крім цього, лише перший матч після тривалої перерви зіграв Джгереная, який пропустив останні півроку через відновлення після травми.



Меморіал Олега Макарова. 1-й тур

16.01.2016. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо-2» – ФК «Обухів» – 1:3

«Динамо-2» (1-й тайм): Волинець, Акубардія, Головко, Джгереная, Нагорний, Немтінов, Цибульник, Трояновський, Ковбаса, Маїк, Петров.

«Динамо-2» (другий тайм): Камінський, Трубочкін, Ключик, Мазур, М.Нестеренко, Удод, Скидан, Панфілов, Жикол, Маїк (Алексеєв, 58), Зубков.

Нагадаємо, що завтра, 17-го січня, «Динамо-2» зустрінеться з донецьким «Олімпік-2». Гра пройде в манежі тренувальної бази «Динамо» й розпочнеться о 12.00.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер