«Динамо-2» розпочало підготовку до сезону

«Динамо-2» розпочало підготовку до сезону

У середу підопічні Андрія Гусіна провели перше тренування після тритижневого відпочинку. Про те, як минуло заняття, та про плани «Динамо-2» на найближче майбутнє детальніше розповів наставник команди:

- Перше тренування минуло нормально, у хлопців гарний настрій, який, будемо сподіватися, збережеться протягом усього періоду підготовки. Сьогодні була бігова робота в лісі, яка чекає на гравців і завтра. Поки заняття мають легкий характер. А потім перейдемо до тренувань на футбольному полі, поступово, потроху збільшуючи навантаження.

- Скільки людей займалися на першому тренуванні?

- Польових гравців небагато
– лише 13-14 людей.

- Чи перебуває хтось на перегляді?

- Поки що ні. Ми маємо зустрітися з Олексієм Михайличенком та Юрієм Сьоміним після повернення першої команди з першого збору в Австрії 24-го червня, та обговорити це питання, оскільки в нас відчувається гостра нестача гравців. Нам обов'язково потрібно поповнюватися та підсилюватися. Чи перейде хтось із молодіжної команди до «Динамо-2», будемо вирішувати разом із Олександром Хацкевичем. У нас забрали багатьох футболістів, і наприкінці минулого сезону ми відчували цю нестачу.

- Які контрольні матчі заплановані та скільки?

- Перший спаринг із молодіжною командою київського «Арсеналу» заплановано на 28-е червня. Кількість інших контрольних матчів буде залежати від числа футболістів, які будуть у нашому розпорядженні. Якщо загалом збереться більше 20-ти футболістів - проведемо два додаткових спаринги 3-го та 8-го липня, в яких зіграємо двома складами, щоб усі отримали ігрову практику. Якщо ж гравців
не буде вистачати, контрольний матч буде лише один.

- Який робочий графік у команди?

- Перші три дні будемо працювати в одноразовому режимі, а 27-го червня напередодні контрольного матчу хлопці отримають вихідний. Після цього заплановано заїзд на базу, дворазові тренування, але в цьому графіку не виключені коригування. А перший офіційний матч у першості першої ліги проведемо 14-го липня на виїзді проти «Олександрії».

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер