«Динамо-2»: програли «Зірці» після швидких голів у кожному з таймів (+ ВІДЕО)

«Динамо-2»: програли «Зірці» після швидких голів у кожному з таймів (+ ВІДЕО)

Матч відбувся на одному з полів заміської клубної бази «Динамо» в Кончі-Заспі.

Обидві команди підійшли до звітного матчу зі стовідсотковими показниками у весняній частині сезону. «Динамо-2», щоправда, провело лише один матч (проти ФК «Полтава» – 2:0), а от гостьовий із «Гірник-Спортом» було перенесено через виклик кількох гравців нашої команди до збірних. «Зірка» же два матчі, обидва домашні, переконливо виграла, не пропустивши жодного м’яча («Гірник-Спорт» – 2:0, «Нафтовик-Укрнафта» – 1:0).

У порівнянні з матчем двотижневої давнини, старший тренер «Динамо-2» зробив лише одну зміну. Стосувалася рокіровка позиції голкіпера – замість Георгія Бущана з перших хвилин місце у рамці зайняв Євген Волинець.

Як виявилося, зайвий тиждень відпочинку молодим динамівцям на користь не пішов. Ледь розпочався матч, «біло-сині» вже поступалися в рахунку, пропустивши швидку контратаку від гостей – Чичиков пройшов правим флангом, увірвався до штрафного майданчика та спрямував м’яча в дальній нижній кут воріт.

Динамівці, схоже, не розраховували на такий початок гри, тому певний час ініціативою володіли гості. Згодом господарям вдалося взяти м’яча під свій контроль, щоправда, на полі було більше боротьби, й особливо небезпечних моментів як біля одних, так і біля інших воріт згадати не можна.

Ближче до завершення тайму гості мали можливість подвоїти свою перевагу, але Локтіонов із лінії штрафного майданчика пробив у лічених сантиметрах від стійки. У відповідь на останній хвилині перед перервою Яремчук замикав простріл Гемеги з правого флангу, але з двох спроб не зміг переправити м’яча до сітки з кількох метрів.

На другий тайм команди вийшли без замін, і знову динамівці доволі швидко пропустили. Індивідуальну майстерність продемонстрував Борис Баранець, який від лівого кута штрафного майданчика пробив точно в дальній кут воріт Євгена Волинця.

Після цього, звичайно, «біло-синім» втрачати нема чого було, тож моменти, хоч і не із завидною регулярністю, почали виникати біля володінь «Зірки». Після удару Савченка зі штрафного воротар перевів м’яча з-під поперечини на кутовий, Гемега, пройшовши флангом, обіграв захисника у штрафному майданчику, але не реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером.

Нарешті, за кілька хвилин до завершення основного часу після чергової подачі до штрафного майданчика гостей суперники необачно обійшлися зі Скиданом, за що арбітр призначив пенальті. 11-метровий упевнено реалізував Хобленко, скоротивши відставання в рахунку. Але на більше у господарів просто не вистачило часу…

Таким чином, «Динамо-2» втратило можливість наздогнати в турнірній таблиці «Десну», яка йде п’ятою, але при цьому кияни, порівняно з чернігівцями, мають два матчі в запасі. Один із них, перенесений виїзний поєдинок 12-го туру з «Олександрією», динамівці проведуть у найближчий четвер, 9-го квітня.

Перша ліга. 20-й тур

05.04.2015. смт. Чапаївка, НТБ «Динамо», 200 глядачів

«Динамо-2» – «Зірка» – 1:2 (0:1).

«Динамо-2»: Волинець, Чорноморець (Акубардія, 85), Болденков, Трубочкін (к), Братков, Гемега, Савченко, Морозенко (Скидан, 70), Полярус (Маїк, 74), Яремчук (Ісраїлов, 80), Хобленко.

«Зірка»: Поштаренко, Допілка (к), Мостовий, Лупашко, Бацула, Б.Баранець (Бочкур, 90+4), Кучеренко, Загальський (Г.Баранець, 82), Ковальов, Чичиков (Щедрий, 67), Локтіонов (Акименко, 74).

Голи: Хобленко (88, пен.) – Чичиков (2), Б.Баранець (50).

Попереджені: Трубочкін (55) – Загальський (33), Лупашко (65).

* фото В.Тимченка

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер