»Динамо-2» проведе два збори

»Динамо-2» проведе два збори

Стали відомі плани другої динамівської команди на зимову перерву. Про них докладніше розповів наставник «Динамо-2» Андрій Гусін:

- Цього року команда не поїде на Кубок Співдружності. Чи вплине це на зимову підготовку?

- Це добре, що ми не їдемо до Росії. Якби я міг вплинути на це, ми би не поїхали й минулого року. Кубок Співдружності – непоганий турнір, але в ті терміни, в які він проводиться та з такою кількістю матчів – чотири гри за 5 днів – брати участь у ньому нереально. На початку січня після новорічних свят жодна команда загалом не веде підготовку. А грати з таким навантаженням після відпустки – травмонебезпечно. Ми задоволені, що можемо спланувати підготовку, як захочемо. У нас заплановані два збори або на Кіпрі, або в Туреччині із середини лютого до середини березня з перервами. До цього будемо займатися на базі в Кончі-Заспі.

- Чи планує команда взяти участь у турнірі Макарова?

- Поки в планах цього немає. Із минулого грудня в нас був дуже довгий сезон, і коротка перерва влітку. Тому хлопцям потрібно добре відпочити. Чотири місяці – велика перерва, гадаю, у нас буде достатньо часу, щоб попрацювати і над функціональним рівнем, і над тактичним, а також над існуючими проблемами. Потрібно його правильно використати, щоб відчути користь від зробленого на зборах.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер