»Динамо-2» провело перше тренування

»Динамо-2» провело перше тренування

20-го грудня повернулася з відпустки та розпочала підготовку до другої частини сезону друга динамівська команда. Вдень підопічні Андрія Гусіна провели перше тренування в манежі бази в Кончі-Заспі. Детальніше про перебіг заняття розповів наставник команди:

- Хлопці вийшли з відпустки в доброму гуморі, відпочивши, було помітно, що вони скучили за тренуваннями та працювали з бажанням. Заняття мало втягуючий характер. У нас була традиційна пробіжка, потім вправи, пов’язані з координацією, робота із м’ячем. «Качали» прес та м’язи спини, пограли в один дотик на невеликих майданчиках, щоб згадати, як виглядає м’яч. Протягом найближчих дев’яти днів будемо продовжувати тренуватися, Але ця робота не є навантажувальною, а, скоріше, підтримуючою. Гадаю, хлопці її легко витримають.

Є на перегляді кілька новачків. Серед них – хлопці 1994-го року народження, випускники клубної академії. Влітку ми їх не взяли, але весь цей час продовжували за ними стежити. Обов’язково дамо шанс зарекомендувати себе. Дати їм більш точну оцінку можна буде лише після завершення поточного етапу роботи.

На новорічні свята гравці отримають невеликі канікули, після яких знову продовжать тренуватися в Кончі-Заспі. Із середини лютого до середини березня заплановане проведення двох підготовчих зборів за кордоном – на Кіпрі чи в Туреччині.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер