«Динамо-2» розпочало підготовку до сезону

«Динамо-2» розпочало підготовку до сезону

23-го червня гравці пройшли медобстеження, зібралися на базі та провели перше тренування. У розпорядженні Вадима Євтушенка опинилося 26 футболістів, у тому числі двоє воротарів.

З оренди з ужгородської «Говерли» повернулися Сергій Люлька, Віталій Каверін, В'ячеслав Лухтанов. А Віталійс Ягодінскіс працював окремо за індивідуальною програмою, виконуючи бігову роботу. Він поїде до Австрії на збір разом із першою командою. З команди U-19 до «Динамо-2» приєднався Микита Карташов. Але основне поповнення прибуло з молодіжного складу U-21. Зокрема, до другої динамівської команди переведено Ігоря Нагорного, Ореста Кузика, Павла Полегенька (на фото), Івана Мироненка, Олександра Головка, Дмитра Жикола, Володимира Дмитренка, Максима Нестеренка. А у зворотному напрямку пішли Роман Яремчук та Валерій Болденков.

Однак, казати про остаточний склад команди Вадима Євтушенка ще занадто рано, адже до завершення заявочного періоду відбудеться чимало змін. Зокрема, деякі гравці можуть піти в оренду до інших клубів.

Перше заняття тривало близько години й, звичайно ж, мало втягуючий характер. Футболісти почали з пробіжки, зробили розтяжку, потім пограли у квадратах, знову виконали бігову роботу та вправи з м'ячем.

Найближчим часом у планах команди дворазові та одноразові тренування, а 26-го червня динамівці проведуть перший контрольний поєдинок.

Copyright © 2015 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер