«Динамо-2» з новими гравцями перемагає «Колос»

«Динамо-2» з новими гравцями перемагає «Колос»

Гра «Колоса» сподобалася тренерському штабу під час Меморіалу Макарова, й динамівці вирішили помірятися силами з цією командою ще раз.

У першу чверть години двома доволі небезпечними ударами по воротах відзначився Віталій Каверін, але для воротаря вони не завдали значних проблем. Тим часом і суперник атакував різноманітно й динамічно.

Андрій Гусін час від часу підказував своїм підопічним із тренерської лавки, в одному з епізодів дісталося Олександру Єрмаченку, який вчасно не підключився до атаки. Але одразу же півзахисник виправився. Воротар «Колоса» помилився на виході, Олександр зіграв в епізоді до кінця й головою переправив м'яча в порожні ворота.

Утім, уже за п'ять хвилин гості відновили рівновагу: захисники дозволили пробити Поздєєву, м'яч влучив у поперечину, від неї прилетів до Чуприни й той без проблем переправив його у вільний кут воріт.

«Біло-сині» ще до перерви знову вийшли вперед. Олександр Єрмаченко блискучою передачею знайшов Андрія Воронкова, і поки захисники апелювали до арбітра з приводу офсайду, якого не було, наш нападник підхопив м'яча та із середньої дистанції спрямував його у ворота. Під завершення тайму ще один непоганий момент був у Франка Теміле, який просив передачу в центрі штрафного майданчика. Воронков прострілив на нього з флангу, але з ударом Франка впорався воротар.

На другий тайм вийшов оновлений склад. Відзначимо повернення захисника Дениса Балана, а також перехід до «Динамо-2» із молодіжної команди нападника Дмитра Хльобаса. Цікаво, що на незвичній для себе позиції правого півзахисника грав Ігор Мединський. Але під завершення тайму він усе ж помінявся місцями з Дієго Суаресом. Хорошу атаку, яка могла завершитися взяттям воріт, розпочав Артем Фаворов відмінним довгим пасом уперед, продовжив Хльобас, який у дотик прострілив уздовж штрафного майданчика, й ледь не завершив Олексій Хобленко, але трохи не встигнув до м'яча.

Товариський матч

06.02.2013. Конча-Заспа. Манеж УТБ «Динамо»

«Динамо-2» – «Колос» (Ковалівка) – 2:1 (2:1)

«Динамо-2»:


(1-й тайм): Кичак, Чорноморець, Лухтанов, Логінов, Кушніров, Бутенін, Морозенко (Ісраїлов, 13), Теміле, Єрмаченко, Воронков, Каверін.

(2-й тайм): Рудько, Прокипчук, Козлов, Рижук, Балан, Фаворов, Ісраїлов, Мединський, Суарес, Хобленко, Хльобас.

Голи: Єрмаченко (22), Воронков (33) – Чуприна (27).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер