«Динамо-2» – «Сконто» (Рига) – 0:5

«Динамо-2» – «Сконто» (Рига) – 0:5

Суперник у команди Андрія Гусіна був досить серйозний – ризький «Сконто».

Гра пройшла в тому ж Футбольному центрі, де наша команда традиційно проводить свої тренування. Цього разу динамівці грали одним складом протягом 90 хвилин. Що стосується розстановки наших футболістів, загалом, вона була звичною, хіба що Денис Балан зіграв не на правому фланзі захисту, а зліва, та Ігор Мединський замість опорного півзахисника зайняв місце під нападниками.

Рівна загалом гра тривала до 22-ї хвилини, коли захисники не втримали нападника Карашаускаса, який прострілив зліва на дальню стійку, а Бланк у падінні підправив м'яча в порожні ворота.

За 10 хвилин до свистка на перерву «біло-синім» знову довелося капітулювати. Після подачі кутового Рудько не втримав м'яча в руках, він дістався супернику, й Ісаєв без труднощів переправив його в сітку. Незабаром усі шанси відіграти один м'яч мали динамівці. Але м'яч просто якимось дивом не влучив у сітку після прицільного удару Балана, рикошету від захисника, добивання Хобленка та сейва воротаря «Сконто» Сикорського. У підсумку – лише кутовий. А ще один такий же стандарт знову призвів до голу у ворота «Динамо-2». Цього разу відзначився Карашкаускас.

Після перерви гра проходила за аналогічним сценарієм. Латвійці були небезпечні під час стандартів, а «Динамо-2» грало на контратаках. В одній із них Хобленко обіграв двох захисників та віддав чудову передачу на Шевчука, але після удару Сергія м’яч пролетів вище поперечини. Незабаром у Хобленка була ще одна можливість скоротити рахунок, але знову безрезультатно.

На 74-й хвилині м'яч опинився в Окада, й той безперешкодно спрямував його в сітку. Ну а завершив розгром Зайцев, вдало замкнувши головою передачу з флангу.

Контрольний матч

04.03.2013. Белек. Футбольний центр

«Динамо-2» – «Сконто» (Латвія) – 0:5 (0:3)

«Динамо-2»:
Рудько, Балан, Бутенін, Козлов, Прокипчук, Ісраїлов, Боровик, Морозенко, Шевчук, Мединський, Хобленко.

Стартовий склад «Сконто»: Сикорський, Габов, Роде, Ісаєв, Осипов, Лайзанс, Фертов, Ругінс, Синельников, Карашаускас, Бланк.

Голи: Бланк (22), Ісаєв (35), Карашкаускас (44), Окада (74), Зайцев (86).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер