«Динамо-2» – «Сталь» (Алчевськ): останні новини перед грою

«Динамо-2» – «Сталь» (Алчевськ): останні новини перед грою

Гості з Алчевська прибули до Києва у середу зранку, 21-го травня, та зупинилися в готелі «Турист». Увечері того ж дня команда провела тренування на динамівській базі в Кончі-Заспі. На сьогодні в планах «Сталі» особливих заходів не значиться.

Відзначимо, що Олександр Хацкевич не може розраховувати на оптимальний склад у цьому матчі, адже багато гравців уже залишили розташування його команди. Нападник Роман Яремчук поїхав зі збірною U-19 до Англії на матчі еліт-раунду ЧЄ-2014. Півзахисник Ахлідин Ісраїлов ще минулого тижня вирушив до розташування своєї національної збірної Киргизії, захисник Дмитро Рижук травмувався, у нього проблеми з коліном, півзахисник Каталін Карп у складі молодіжної збірної Молдови провів два товариські поєдинки проти збірної України U-21 та вирушив на збір готуватися до поєдинків відбіркового циклу чемпіонату Європи 2015 року U-21. Окрім цього, у «Динамо-2» через дискваліфікацію гру проти «Сталі» пропустить півзахисник Олександр Цибульник.

Динамівці зіграють у домашньому, білому, комплекті форми, гості – також у своєму основному, червоному.

Синоптики обіцяють сьогодні ясну, безхмарну погоду з температурою повітря на момент початку матчу близько 25 градусів тепла.

Copyright © 2014 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер