«Динамо-2» в очікуванні ігрових змін

«Динамо-2» в очікуванні ігрових змін

Після першого тайму рахунок все ще був 0:0, динамівці втратили кілька хороших нагод і в той же час ледве не пропустили самі. У перерві Андрій Гусін вніс необхідні корективи і провів заміни. В підсумку, друга половина вийшла значно багатшою на забиті м’ячі. Вже на 56-й хвилині Олексій Хобленко скористався чудовим пасом Дієго Суареса, вийшов сам на сам і легко переграв воротаря. Одразу міг відзначитись і Дмитро Коркішко після подачі Ігора Мединського, але заробив лише кутовий.

Менш, ніж за десять хвилин суперник зміг відігратись – Рудько пропустив дальній удар Євгена Гуда під поперечку. Втім гості раділи не довго – Коркішко добре подав штрафний з лівого флангу і м’яч, не зачепивши нікого, залетів у ворота! А Коркішко не лише відзначився сам, але і виконав гольовий пас на Сергія Шевчука, який несильно пробив і м’яч повільно закотився у ворота. За той час, який лишався до фінального свистка, гості змогли лише скоротити відставання до мінімуму – Роман Дацюк вдало замкнув подачу з флангу.

- Безумовно, складно замінити шість ключових футболістів, які покинули нашу команду цього міжсезоння, - сказав після матчу головний тренер «Динамо-2» Андрій Гусін. – Нам зараз важко, потрібно виробити необхідну тактику, яка приносила б результат. Від нових футболістів ми не маємо вимагати того, чого вони не можуть зробити. Потрібно враховувати їх можливості, тому гра команди трохи зміниться.

Контрольний матч

08.07.2012 р. Конча-Заспа, НТБ «Динамо»

«Динамо-2» - «Славутич» (Черкаси) – 3:2 (0:0)

«Динамо-2»: Рудько, Кушніров, Допілка (Козлов, 46), Лухтанов, Сухомлинов (Чорноморець, 46), Суарес, Гемега, Ісраілов (77), Теміле (Боровик, 46), Мединський (Шевчук, 62), Коркішко, Хобленко (Сухомлинов, 79).

Голи: Хобленко (56), Коркішко (68), Шевчук (79) – Гуд (64), Дацюк (88).

www.fcdynamo.kiev.ua

 

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер