«Динамо-2» у Туреччині: день перший

«Динамо-2» у Туреччині: день перший

«Обійми Морфея» і зацікавлений Георгій

Пройшовши реєстрацію, паспортний контроль і розсівшись по своїх місцях, попереду бовваніли ще як мінімум два з половиною години льоту на середземне узбережжя в Анталію, звідки автобусом належало перебазуватися безпосередньо в Белек.

Переважна більшість не тільки нашої делегації, але і решти пасажирів, вирішив присвятити час польоту настільки бажаного, хоча і нетривалому, сну. Потрібно відзначити, що в цілому політ пройшов чудово, за винятком невеликої зміни в самій кінцівці, яка всіх і розбудила.

Далі ж «біло-сині», супроводжувані вже традиційними здивованими поглядами туристів, попрямували в автобус. Частина хлопців знову поринула в «обійми Морфея», хтось налаштовувався на майбутню роботу, слухаючи «Кіно» і її «Групу крові», а деякі, як і більша частина тренерського штабу і технічного персоналу, дивлячись у вікно, просто вивчала місцевість.

Уважніше всіх вперед в дорогу вдивлявся голкіпер Георгій Бущан, раз у раз озираючись по сторонах. Воно й не дивно, адже трохи більше року тому він, разом з першою командою «Динамо», також проходив збір в Белеку в готелі «Rixos Premium Belek» (на фото), яка межує з «Spice Hotel & Spa», де нині розташувався «Динамо-2».

Браво Акубардія!

Враховуючи складний переліт, Олександр Хацкевич дозволив своїм підопічним гарненько відпочити, призначивши стартову тренування збору на 17:00. На жаль, тут варто зробити одну неприємну ремарку. Лікарі «Динамо-2» вирішили не ризикувати здоров'ям і так прихворілого Мирослава Боня, тому воротарів було всього двоє.

Як і говорив старший тренер в одному зі своїх інтерв'ю офіційному сайту «Динамо» (Київ) напередодні зборів, основна частина підготовки в Туреччині буде вестися через безпосередню роботу з м'ячем, так як основна бігова робота вже позаду.

Намотавши кілька кіл і розім'явшись, футболісти приступи до вправ з м'ячем. Крім того, розділившись на три команди, зіграли також шість матчів 8х8 в так званий «дир-дир».

З близько тридцяти забитих голів найбільше запам'ятався ефектний точний удар захисника Бадрі Акубардії, який чудовим ударом ножицями відправив сферу у дев'ятку воріт.

Надалі хлопці будуть працювати по два рази в день - в 11:00 і 17:00.

Перший контрольний поєдинок заплановано на 11 березня. Суперник уточнюється.

© www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер