«Динамо-2» в Туреччині: футболісти зіграли проти тренерів

«Динамо-2» в Туреччині: футболісти зіграли проти тренерів

Час між сніданком та обідом футболісти та тренери проводили по-різному. Деякі гравці відпочивали в номерах, інші за допомогою мережі Інтернет спілкувалися з родичами, а хтось переглядав новий фільм чи читав книги.

Тренери Василь Кардаш та Сергій Шматоваленко зайнялися активним відпочинком, зігравши кілька партій у теніс-бол проти відеооператора команди Руслана Кінашенка та півзахисника Артема Фаворова. У підсумку в наполегливому протистоянні перемогу здобули тренери.

Після обіду прийшла черга більш серйозної роботи – тренувального заняття. На «теорії» команда під керівництвом тренерського штабу розібрала гру із «Крильями Совєтов», відзначивши позитивні дії та помилки.

Після цього всі вирушили на тренування. Ті гравці, хто грав увесь матч із росіянами, отримали полегшену роботу. Решта ж після розминки пограли через сітку та у футбол. Під час ігрових серій група, що бігала навколо поля, одностайно підтримувала команду «зелених», за яких грав тренер Василь Кардаш, та гучними схвальними вигуками зустрічала кожен забитий м'яч. Особливо красивий вдалося забити Євгену Морозенку з дальньої дистанції. Втім, не менш ефектним ударом у «дев'ятку» відповів Сергій Шевчук. Загалом, азарту командам було не позичати. А в підсумку міні-матч завершився з рахунком 12:6 на користь «синіх», за яких грав і старший тренер Андрій Гусін.

На жаль, усе ще змушений утримуватися від навантажень Олександр Єрмаченко (на фото), який, нагадаємо, на одному з попередніх тренувань отримав пошкодження. Півзахисник усе ще відчуває біль у коліні, який поки не дозволяє навіть бігати. Можливо, йому знадобиться більш поглиблене обстеження. Також не тренувався Сергій Логінов, у якого піднялася температура.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер