«Динамо-2» в Туреччині: робота у дворазовому режимі

«Динамо-2» в Туреччині: робота у дворазовому режимі

Цього разу в ранковому тренуванні взяла участь група футболістів, які грали в другому контрольному поєдинку: Рижук, Кушніров, Лухтанов, Чорноморець, Фаворов, Гемега, Суарес, Теміле, Хльобас, Воронков.

А ввечері заняття було загальним для всіх.

Футболісти другої групи робили те ж саме, що й першої: пробіжку, вправи на частоту, стрибки через бар’єри, виходи 2 в 1 на фланзі з двома нападниками, 3 в 2 із прицілом на завершення, удари по воротах із півкола штрафного майданчика, під час яких свою майстерність могли продемонструвати воротарі Артур Рудько, Артем Кичак та Євген Волинець, а також гру 1 в 1.

Кілька разів влучними ударами під час завершення атак відзначився Артем Фаворов. А Дмитро Хльобас (на фото) отримав зауваження від тренера за те, що забарився із м'ячем та не обіграв захисника – довелося перекидатися через голову. Але вже в наступній атаці нападник довів, що може грати, як потрібно, й потужним ударом увігнав м'яча в сітку поруч зі стійкою, за що відразу почув «Добре!» на свою адресу. «Яка боротьба! Ось ця пара мені подобається», – вигукнув Сергій Шматоваленко, спостерігаючи за протистоянням Воронкова та Лухтанова. А завершила команда тренування вправами для преса та спини на килимках.

Що стосується Сергія Логінова, він уранці працював за індивідуальною програмою, а ввечері вже повернувся до основної групи.

Післяобіднє тренування розпочалося із вправ на якість передач та гри у квадратах. Потім група гравців, яка готується зіграти в завтрашньому матчі проти національної збірної Киргизії, перейшла на «драбину» для виконання вправ на частоту, а розпочала ігрові серії на чверть поля шість на шість. У підсумку з різницею у два м'ячі «сині» виграли у «зелених».

Тим часом, інша група отримувала більше навантаження, займаючись бігом та іншими вправами зі стрічковими амортизаторами. Одне з них збоку виглядало дуже кумедно: працюючи в парі, один гравець мав повторити кожен рух свого партнера, який був без стрічки. Тут найкращу фантазію та винахідливість проявив Дмитро Кушніров – чого тільки не доводилося виробляти його партнеру Дієго Суаресу!

А завершилося тренування традиційно: для однієї групи у тренажерному залі, а для іншої – в басейні.

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер