«Динамо-2» завершило виступи на Меморіалі Макарова

«Динамо-2» завершило виступи на Меморіалі Макарова

Турнірна ситуація перед останнім ігровим днем склалася для «Динамо-2» таким чином, що підопічні Вадима Євтушенка задля продовження боротьби в турнірі та виходу до чвертьфіналу мали перемагати РВУФК. Забивши два голи по ходу матчу, втримати свої ворота «сухими» динамівці не спромоглися.

Старт поєдинку залишився за динамівцями, які з перших хвилин почали великими силами бігти вперед. Але ешелована оборона РВУФК руйнувала практично всі потуги «біло-синіх». Непоганий удар вдався Нагорному, який намагався поцілити у ворота від лівого кута штрафного майданчика, але м’яч пролетів зовсім поруч із дальньою дев’яткою. Нарешті, перевага динамівців матеріалізувалася у гол на 30-й хвилині. Після прострілу з правого флангу гравець РВУФК зіграв рукою у власному штрафному майданчику, й штатний пенальтіст «Динамо-2» Братков чітко реалізував вирок. Щоправда, піти на перерву лідером підопічним Вадима Євтушенка не вдалося. За хвилину до завершення першого тайму динамівці необережно повелися з суперником у власному штрафному майданчику, й Бартошук так само легко переграв Волинця ударом із позначки.

Після перерви динамівці зарухалися активніше й моменти біля воріт РВУФК почали виникати частіше. В одному з епізодів Маїк пробивав по воротах метрів із семи без супротиву збоку захисників, але воротар, падаючи, неймовірним чином усе ж таки парирував постріл впритул. Але незабаром Олег виправився, віддавши зручний пас на лінію штрафного майданчика Трояновському – Євген, який, до речі, єдиний із польових гравців, хто провів увесь матч, поцілив точно в кут.

Повівши в рахунку, «біло-сині» не зупинялися, намагаючись збільшити свою перевагу, але надійно діяв на останньому рубежі голкіпер суперника. Зокрема, в епізоді з виходом віч-на-віч Алексеєва, який увійшов до штрафного майданчика по місцю правого інсайда, але переграти воротаря не зміг. Коли здавалося, що матч так і завершиться мінімальною перемогою динамівців, РВУФК скористався провалом в обороні «біло-синіх», і Валієв ударом головою з близької відстані замкнув зручний навіс із правого флангу, тим самим позбавивши «Динамо-2» можливості зіграти у чвертьфіналі Меморіалу Макарова.

ХХІ Меморіал Макарова, 5-й тур

«Динамо-2» – РВУФК – 2:2 (1:1)

«Динамо-2»: Волинець, Братков (Алексеєв, 80), Цибульник (Скидан, 72), Жикол (Маїк, 46), Трояновський, Ковбаса (Трубочкін, 36), Зубков (Акубардія, 67), Нагорний (М.Нестеренко, 46), Дмитренко (Панфілов, 60), Нємтінов (Петров, 63), Головко (Джгенерая, 46).

Голи: Братков (30, пен.), Трояновський (67) – Бартошук (44, пен.), Валієв (86).

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер