«Динамо-2» здобуло першу перемогу на Меморіалі Макарова

«Динамо-2» здобуло першу перемогу на Меморіалі Макарова

Підопічні Вадима Євтушенка після двох поразок змогли здобути впевнену перемогу в поєдинку проти «Колоса» з Ковалівки. Команда грала набагато переконливіше, футболісти діяли більш зіграно, із кращою реалізацією в атаці та надійністю в обороні.

Динамівці повели в рахунку в другій половині першого тайму, коли Жикол увірвався до штрафного майданчика суперника, віддав передачу наліво Панфілову, В'ячеслав своєчасно повернув йому м'яча, й Дмитро забив майже в порожні ворота. Але в компенсований до першого тайму час «Колос» зусиллями Козира, який вдало пробив зі штрафного, зрівняла рахунок.

Але вже на початку другої половини гри Нємтінов вивів свою команду вперед після передачі Трояновського. А за 10 хвилин до фінального свистка Трояновський віддав другу гольову передачу на Зубкова, який вийшов на заміну у другому таймі, й той встановив остаточний рахунок на користь динамівців, спрямувавши м'яча у ближній кут під поперечину.

Меморіал Олега Макарова. 4-й тур

20.01.2016. Манеж НТБ «Динамо»

«Динамо-2»  ФК «Колос» (Ковалівка)  3:1

«Динамо-2»: Волинець (Камінський, 46), Трубочкін, Братков (Головко, 71), Джгереная, М.Нестеренко (Нагорний, 75), Цибульник (Скидан, 84), Петров (Нємтінов, 46), Жикол (Ковбаса, 46; Дмитренко, 72), Трояновський (Алексеєв, 86), Панфілов (Зубков, 52), Акубардія (Маїк, 60).

Голи: Жикол (38), Немтінов (53), Зубков (80)  Козир (45+1).

Нагадаємо, свій наступний поєдинок у рамках 5-го туру «Динамо-2» проведе у п'ятницю, 22-го січня, проти київського РВУФК. Для того, щоб вийти з групи, нашу команду влаштує лише перемога та успішний результат паралельного матчу та поєдинків в інших групах.

Copyright © 2016 FC Dynamo Kyiv

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер