Динамо-2006

Динамо-2006

У четвер на динамівській базі в Конча-Заспі відбулось офіційне фотографування команди напередодні старту у відповідальних матчах чемпіонату та Кубку України, а також, на що ми всі сподіваємось, у Лізі чемпіонів. Як і заведено у подібних випадках, спочатку гравців зняли на індивідуальні фото, а потім зробили командне, на одному з полів тренувального центру.

Практично всі динамівці взяли участь у фотосесії. Відсутніми були лише деякі гравці національних збірних, які не встигли повернутися після вечірніх матчів середи до Києва. Фотографи з ними «попрацюють» наприкінці тижня. Зате вперше у зйомці взяли участь новачки команди – Тарас Михалик, Карлос Корреа, Отарі Марцваладзе та Олександр Рибка.

У центрі першого ряду офіційної командної фотографії 2006 року тренерський штаб «Динамо» на чолі з Анатолієм Дем’яненко. Для нього також це дебютна фотосесія на посаді головного тренера.

Фотозйомку проводили динамівські фотографи Володимир Тимченко і Андрій Лукацький. Окрім офіційних буклетів і довідників УЄФА, їх робота вже у найближчі дні буде розміщена на офіційному сайті ФК «Динамо».

Прес-служба ФК «Динамо» Київ

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер