“Динамо-2” – “Борисфен” – 0:2

“Динамо-2” – “Борисфен” – 0:2

У п’ятницю на базі “Динамо” в Конча-Заспі відбувся поєдинок 16-го туру турніру команд першої ліги між “Динамо-2” та “Борисфеном”. Зустріч закінчилась перемогою бориспільських футболістів з рахунком 2:0.

З перших хвилин матчу підопічні Володимира Онищенко заволоділи ініціативою, однак матеріалізувати стартовий штурм воріт господарям не вдалося. Захопившись атакою, динамівці на 17-й хвилині пропустили контратаку борисфенівців, у результаті якої Пінчук з кількох метрів “розстріляв” Худжамова – 0:1. В середині першого тайму господарі отримали ще один “укол”. Після подачі кутового лідер “Борисфену” Руслан Бідненко з лінії воротарської головою послав м’яч точно в створ воріт. Не очікувавши такого оберту подій, динамівці стали приділяти більше ували обороні.

У другому таймі, зусиллями вийшовшого на підмогу форварду Милевському настирних Воробея та Адлейби, динамівцям вдалось створити ряд небезпечних моментів, однак надійно зіграв Оникієнко. Бориспільці, розуміючи, що найкраща оборона – напад, зусиллями того ж Бідненко і Смалька подовгу контролювали м’яч на половині поля господарів, періодично доводячи справу до небезпечних ударів. За десять хвилин до кінця зустрічі вийшовший сам на сам з воротарем Смалько міг довести рахунок до розгромного, однак спрямував м’яч повз воріт.

У динамівців виокремлювався Алієв. Плеймейкер раз за разом виводив на зручні позиції нападників, а одного разу й сам зі штрафного влучив у поперечину. Матч так і закінчився перемогою підопічних Олександра Рябоконя з рахунком 2:0.

Поразка “відкатила” динамівців на четверте місце в турнірній таблиці, однак, відстаючи від “Борисфена” на одне очко, вони мають гру в запасі (“Шахтар-2”).

“Динамо-2” – “Борисфен” – 0:2 (0:2).
Конча-Заспа. 150 глядачів.
“Динамо-2”: Худжамов, Радченко (Аблейба, 73), Прошин, Федоров, Оберемко, Лисицький (Гончаренко, 83), Петрович, Алієв, Милевський, Скоба (Воробей, 55), Пеєв.

Голи: Пінчук (17), Бідненко (31).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер