»Динамо-2» фінішує в п'ятірці

»Динамо-2» фінішує в п'ятірці

У заключному турі чемпіонату України серед команд першої ліги «Динамо-2» програло з рахунком 2:3 сімферопольському «ІгроСервісу». Неприємності для господарів розпочались у самому початку зустрічі, коли Матвій Бобаль кілька разів небезпечно пробивав зі штрафних. А вже на 14-й хвилині Артему Кичаку довелось вперше витягувати м’яч із сітки. Це Олександру Морозову захисники не змогли завадити прицільно вдарити по воротах. Динамівці мали можливість дати гідну відповідь, але дальній удар Кирила Петрова прийшовся повз володіння Лазарчука. Потім був шанс відігратися в Коркішко і Воронкова, але обидва рази після їх ударів надійно діяв кіпер гостей.

Тим часом Бобаль подовжував створювати гостроту біля воріт Кичака. Він двічі небезпечно навішував, але з подачею спочатку впорався Сергій Люлька, а потім Колеснику хоч і вдалось пробити, але наш воротар перевів м’яч на кутовий. Після цього динамівці зрівняли рахунок. На 31-й хвилині Дмитро Коркішко пройшов по центру, витримав паузу і, дочекавшись, коли воротар впаде, відправив м’яч у порожні ворота.

У другому таймі гостям вдалось не лише знову вийти вперед, але і збільшити перевагу. На 54-й хвилині Бобиль спіймав Кичака на протиході і відправив міч точно в кут. А ближче до завершення поєдинку партнери вивели Ібрагімова, який вийшов на заміну, один на один із воротарем1:3. Буквально через дві хвилини підопічним Геннадія Литовченка вдалось поліпшити становище. Підбадьорені дружніми криками вихованців клубної школи ДЮФШ 1998 року народження, які в повному складі прийшли подивитись поєдинок, господарі стрімко пішли вперед. Імедіашвілі віддав точний пас на Шевчука, який не промахнувся з вигідної позиції – 2:3.

Після матчу молоді динамівці неохоче відповідали на запитання журналістів. Їх можна було зрозуміти.

Андрій ФАРТУШНЯК, захисник «Динамо-2»:

- Не сказав би, що суперник у чомусь нас перевершив. «ІгроСервіс» звичайно команда. Просто у нас не все вийшло. Можливо, не пощастило. По-моєму, перший гол був забитий із офсайду.

- Сьогодні перша команда відправилась до Москви, чому ви не полетіли разом із хлопцями?

- Напевно, я ще слабкий. Але на збір до Австрії я їду.

- Ви два тижні тренувались із основним складом? Які враження?

- Звичайно, поки дуже важко. Я стараюсь робити все що можу, а тренери нехай вирішують.

Артем КИЧАК, воротар «Динамо-2»:

- Сьогодні не вдалось виконати настанову тренера на гру. Результат повинен був бути позитивним, але в деяких моментах не змогли втілити задумане. Та й втома далась взнаки, адже в останніх матчах ми грали практично без замін. За сукупністю причин ми їм програли.

- Пропущеним м’ячам можна було запобігти?

- Думаю, так. У першому голі, гадаю, була моя помилка, адже м’яч летів у ближній кут. Коли забивали другий, суперник спіймав мене на проти ході, а в останньому випадку Ібрагіомов вийшов віч-на-віч. Я міг виручити, але не вдалось. Продовжуватиму працювати.

- Які плани на найближчий час?

- Із сьогоднішнього дня відпустка до 4 липня. Потім збираємось готуватись до наступного чемпіонату, до початку якого залишилось менше місяця.

- Як можете охарактеризувати минулий сезон?

- Для команди він був позитивним. Загалом, «Динамо-2» і «дубль» зіграли на гарному урівні. Що стосується мене, я не часто стояв в воротах, але буду і надалі працювати і на зборах доводити, що вже готовий грати.


«Динамо-2» - «ІгроСервіс» - 2:3  (1:1).

«Динамо-2»:
Кичак, Фартушняк (Пінчук, 46), Бутенін, Парцванія (Родіна, 46), Люлька, Петров (Імедашвілі, 65), Дедечко, Морозенко (Шевчук, 60), Назарчук (Єременко, 70), Воронков, Коркішко.

Голи: Коркішко (31), Шевчук (85) - Морозов (14), Бобаль (54), Ібрагімов (83).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер