“Динамо-2” грає внічию з армійцями

“Динамо-2” грає внічию з армійцями

Заключний матч першого кола турніру команд першої ліги динамівці провели з одним із середняків – столичними армійцями. Проваливши старт чемпіонату ЦСКА в заключних осінніх матчах наверстує втрачене, з завидною регулярністю набираючи очки як у домашніх матчах, так і на виїзді. Хоча гра відбулась на заміській базі “Динамо”, номінальними господарями поля були все ж армійці, галявина яких на Повітрофлотському проспекті перебуває в неналежному стані.

Не дивлячись на присутність у складі “Динамо-2” кількох гравців основи (Каддурі, Мелащенко, Радченко), перший тайм пройшов у обоюдогострій боротьбі, переважно в центрі поля. В другому таймі з’явились головні “козирі” Володимира Онищенко – ударне тріо Милевський, Алієв і Воробей. Першому і вдалось відкрити рахунок. На 76-й хвилині трьоходівка вищезгаданих гравців закінчилась ударом в упор Артема. Але через хвилину статус-кво було відновлено – несподіваний удар з правого флангу Пихура застав зненацька надійно граючого Хаджамова. На 78-й хвилині Милевського було збито в штрафній суперника. Пенальті чітко реалізував Скоба. Втримати мінімальну перевагу динамівцям і цього разу не вдалось. За три хвилині до фінального свистка Ревут у штрафній скинув м’яч на Попова, який з кількох метрів увігнав шкіряну кулю у ворота – 2:2.

Після першого кола в активі динамівців 31 очко і третє місце в турнірній таблиці. А нападник Артем Милевський з 8 точними ударами очолює суперечку бомбардирів!

ЦСКА – «Динамо-2» - 2:2 (0:0)
Конча-Заспа. 200 глядачів.
«Динамо-2»: Худжамов, Гончаренко (Пучков, 55), Радченко, Яценко, Оберемко, Лисицький (Алієв, 46), Скоба, Петкович, Мелащенко (Милевський, 46), Несін (Литвиненко, 73), Каддурі (Воробей, 46).
Голи: Милевський (76), Пихур (77), Скоба (78, з пен), Попов (87).
Попередження: Пучков (76).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер