“Динамо-2” грає внічию з “Борисфеном”

“Динамо-2” грає внічию з “Борисфеном”

У 19-му турі першої ліги “Динамо-2” зіграло внічию 1:1 з бориспільським “Борисфеном”. Формально господарями поля зустрічі вважалися борисфенівці, але через збереження поля на стадіоні “Колос” для молодіжної збірної матч відбувся на штучному газоні клубної бази в Чапаївці.

Початок зустрічі був багатообіцяючим для динамівців. Уже на 37-й секунді Мелащенко найкраще зорієнтувався в штрафній Оникієнко і з близької відставні розстріляв воротаря “Борисфена”.

Але продовження у вигляді забитих голів не послідувало. Команди подовгу тримали м’яч у центрі поля, майже не турбуючи голкіперів. Переважно загроза йшла ударами з-за меж штрафного майданчика. У киян пристрілювалися Каддурі, Алієв та Петкович. Опоненти відповіли випадами Мельника та Бідненко.

На 26-й хвилині господарі провели дещо нелогічний гол. Наконечний з кутового навісив у штрафну, де невдало на “другому поверсі” зіграв Ідахор, що програв дуель Котелюху, який головою і спрямував м’яч у ворота Худжамова.

Друга половина зустрічі розпочалася з небезпечних атак бориспільчан. У одному з епізодів Бідненко впритул “розстрілював” Худжамова, але Рустам продемонстрував блискавичну реакцію. Трохи пізніше відмінний шанс змарнував Смалько, після чого ініціатива перейшла підопічним Володимира Онищенко.

Алієв, Милевський та Мелащенко часом повністю перегравали обороні редути опонентів, але влучний завершальний удар нанесено так і не було. В підсумку справедлива нічия і “Динамо-2” в черговий раз не змогло переграти команду з Борисполя.

* * *

Перша ліга. 19-й тур.
Чапаївка, клубний стадіон “Динамо”, 150 глядачів.

“Борисфен” – “Динамо-2” – 1:1 (1:1).
Голи:
Котелюх (26) - Мелащенко (1).
«Борисфен»: Оникієнко, М. Стоян, Д. Стоян, Котелюх, Качур (кап), Гончар, Бідненко, Смалько, Мельник, Наконечний (Овєков, 57), Котелюх.
«Динамо-2»: Худжамов, Пєткович (Самборський, 90), Яценко, Пучков, Лисицький (кап), Оберемко, Алієв, Каддурі (Кругляк, 85), Мелащенко, Ідахор (Ярмаш, 59), Милевський.
Попередження: Пєткович (Д)
Арбітр: С. Задіран (Дніпропетровьск).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер