»Динамо-2» - лідер першої ліги

»Динамо-2» - лідер першої ліги

Не від доброго життя армійська дружина була змушена приймати лідера першості… на його полі. За словами начальника команди Юрія Мошковського, клуб переживає далеко не найкращі часи, тож змушений економити на всьому, аби бодай зводити кінці з кінцями.

Ще до матчу гадалося, що на полі точитиметься безкомпромісна боротьба, адже як би там не було, а зустріч мала статус "дербі", хай і першолігового.

Проте боротьби не склалося, з сумом довелося констатувати, що ЦСКА не може на рівних змагатися з "Динамо-2". Змінити цю тенденцію не змогли навіть п'ятеро футболістів вищолігового "Арсеналу", направлені В'ячеславом Грозним на допомогу Володимиру Лозинському. Відверто кажучи, викладалися лише Микола Наконечний і Євген Сонін. Перший вирізнявся ще й агресивністю, отримавши жовту картку й маючи нагоду бути вилученим із поля за чергове порушення правил проти динамівця, однак арбітр вирішив пристрасті не нагнітати.

А от Сонін був, напевно, найкращим у складі ЦСКА, завершуючи створені партнерами моменти. Він і змусив динамівського капітана Яценка забити м'яч у свої ворота. У цілому ж команди демонстрували досить посередню гру. Часом здавалося, що це не першолігова зустріч, а товариський поєдинок. Виконавці обох клубів часто помилялись в доволі простих ситуаціях. Щоправда, армійці робили це набагато частіше. Три голи - перший, другий і четвертий - захисники, як кажуть, "привезли" собі самі, недбало розпоряджаючись м'ячем, який щоразу потрапляв до ніг суперника.

Лише третій гол динамівців став вінцем переваги в швидкості й осмисленої гри: Милевський, поборовшись на підступах до карного майданчика з оборонцями, вдало скинув "смугастого" на Алієва, а той, "розібравшись" на лівому фланзі із захисниками ЦСКА, чудово відпасував "кулю" на Мелащенка. Останній без зайвих зусиль залишив свій автограф у воротах Блажаєва.

Слід відзначити, що Олександр Алієв був найкращим на полі в цій зустрічі. Його "світла голова" не раз допомагала динамівцям. Не можна не згадати й того, що молоді футболісти ЦСКА, котрі вийшли на заміну, прагнули змінити й хід поєдинку. Проте зробити цього не судилось ані Шупику, ані Мамаді. В обох випадках "Динамо-2" врятувала перекладина.

ЦСКА - "Динамо-2" - 1:4 (0:3).

17.00. НТБ "Динамо". 100 глядачів. 20 градусів. Оцінка поля - 4.

Судді: В. Денисюк (Фастів) - 7,6, Ю. Буренко - 8,6, В. Ніколаєнко (обидва - Київ) - 8,2.

ЦСКА: Блажаєв-к, Ханас (Піхур, 21), Клименко (Лучук, 60), Паламарчук, Наконечний (Шупик, 46), Ібанда (Мамаді, 46), Сонін, Ковальчик, Яцик (Дяк, 46), Яланський, Ревут. Запасні: Яковчук, Михалик. Тренер: Володимир Лозинський.

"Динамо-2": Худжамов, Башлай, Яценко-к, Кадурі (Ярмаш, 46), Пучков, Онищенко (Рожок, 46), Юсуф Атанда (Прошин, 13), Алієв, Мелащенко (Кругляк, 46), Воробей, Милевський (Самборський, 84). Запасний: Мусин. Тренер: Володимир Онищенко.

Голи: Мелащенко (14, 30), Алієв (15), Яценко (48, в свої ворота), Кругляк (62).

Попередження: Яценко (30), Наконечний (35), Мамаді (55), Милевський (74), Алієв (81), Паламарчук (88).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер