»Динамо-2» починає з перемоги

»Динамо-2» починає з перемоги

Матч між другою командою «Динамо» та черкаським «Дніпром» проходив при справжній спеці – температур досягала 40 градусів.

Черкаське «Дніпро», яким керує колишній тренер «Оболоні» та «Борисфену» Олександр Рябоконь, постав міцним колективом. Більшу половину першого тайму вони в’язали динамівців по руках та ногах, не даючи організувати небезпечні атаки. Лише після першої півгодини господарі почали пристрілюватись до воріт «Дніпра». Спочатку Лисенко замкнув подачу з лівого флангу, але м’яч пролетів вище воріт, а трохи згодом справився син колишнього тренера воротарів «Динамо» Михайла Михайлова.

Тиск динамівців утілився в гол на 28-ій хвилині матчу. Після розіграшу кутового Морозюк навісив на карний майданчик, але на шляху м’ячу виявилась рука захисника. Пенальті чітко реалізував Олександр Алієв – 1:0.

Другу результативну атаку підопічним Геннадія Литовченка вдалось організувати через п’ять хвилин. Багатоходова комбінація закінчилась пасом у штрафний на Алієва. До ніг Олександра кинувся захисник, але Алієв всиг віддати п"ятою пас на Морозюка, який прицільно пробив - 2:0.

У другому таймі «Дніпру» довелось трохи перемістити гру від воріт. А на 71-й хвилині гостям удалось скоротити різницю в рахунку. Красиво розіграна комбінація завершилась точним ударом Антона Крамара метрів із 14-ти. Але на більше черкасців не вистачило. Більше того, уже на 90-й хвилині матчу вони пропустили швидку контратаку динамівців. Дедечко довгим пасом зі своєї половини поля запустив у прорив Алієва. Олександр вийшов в штрафний та чітко пробив у дальній кут.

«Динамо-2» – «Дніпро» (Черкаси) – 3:1

НТБ ФК «Динамо» Київ. Конча-Заспа. 300 зрителей.

Суддя: Вакс (Сімферополь).

«Динамо-2»: Луценко, Допілка, Мандзюк (Бутенін, 46), Пінчук, Федорів (Степанець, 46), Морозюк, Дедечко, Алієв, Кравець (Зозуля, 65), Олейник (Коркішко, 89), Лисенко (Ярмоленко, 46).

«Дніпро»: Михайлов, М. Стоян, Селезнев, Єлесеєв, Анеліков, Данченко (Гонщик, 46), Козир, Поліщук (Одинцов, 65), Мостовий (Пахолюк, 46), Крамар, Хромцов (Янчук, 73).

Голи: Алиев (28, с пен., 88), Морозюк (33) – Крамар (71).

Попередження: Дедечко (85), Морозюк (90+3) – Анеліков (70), Козир (74).

www.fcdynamo.kiev.ua

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер