“Динамо-2”: нічия після трьох поразок

“Динамо-2”: нічия після трьох поразок

У понеділок, рівно як і в суботу, київські динамівці екзаменували команди пристоличного регіону. У двох матчах перша і друга команди змогла набрати лише одне очко, забивши при цьому лише один м’яч.

У поєдинку з “Нафком-Академією” серед підопічних Володимира Онищенко було ледь не половина гравців першої команди. Другий матч поспіль після операції проводить Андрій Несмачний, перший тайм відіграв Сергій Федоров.

Вже у дебюті зустрічі динамівців окреслили територіальну перевагу, на 8-й хвилини матеріалізувавши його у забитий гол. Досвідчений Хацкевич опинився розторопніше за всіх у штрафному майданчику, добивши відскочивший м’яч у ворота ірпінців.

У першому таймі динамівці ще кілька разів створювали небезпечні моменти, продовжили штурм воріт Новикова господарі і після перерви. Нафкомівці, повністю зосередившись на обороні власних воріт, лише зрідка турбували Худжамова. У одній з контратак фланговий навіс у свої ворота зрізав оборонець Григорій Ярмаш – 1:1.

У останній 15 хвилин кияни намагалися схилити чаші терезів на свій бік, однак безрезультатно. У підсумку, після трьох поразок поспіль “Динамо-2” здобуває нічию і з 41 очком посідає сьому позицію в турнірній таблиці. Нагадаємо, що підопічні Володимира Онищенко зіграли на три матчі менше за конкурентів.

"Динамо-2" - "Нафком-Академія" - 1:1 (1:0)

"Динамо-2": Худжамов, Федоров (Амісулашвілі, 46), Ярмаш, Алессандро (Башлай, 46), Несмачний, Оберемко, Хацкевич (Рожок, 46), Чеснаускіс (Кругляк, 46), Алієв, Огненович, Милевський

Голи: Хацкевич (8) - Ярмаш (75, у свої ворота).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер