»Динамо-2»: нічия з ЦСКА

»Динамо-2»: нічия з ЦСКА

Продовжує готуватися до другої половини сезону «Динамо-2». На заміській базі в Конча-Заспа підопічні Литовченка та Калитвинцева провели черговий контрольний матч проти київського ЦСКА. Динамівці пропустили гол вже на 2-й хвилині матчу.

– Не можна сказати, що хлопці не налаштувалися, - розповідає асистент тренера Сергій Шматоваленко. – Просто не встежили за суперником і пропустили м’яча в ігровій ситуації.

Але в другому таймі господарям вдалося відігратися. Гармаш, скориставшись з прострілу Коркішка, увірвався до штрафного майданчика і вдало замкнув передачу партнера.

- В принципі, гра була рівною, - відзначає Сергій Шматоваленко. – В певних епізодах ми володіли перевагою, і в цілому, вийшов хороший спаринг. Ми перевірили найкращі якості футболістів і побачили їх недоліки. 21 березня гравці роз’їжджаються по своїх збірних, в інших буде три дні вихідних. До тренувань приступаємо 24-го березня, і до першої гри з «Княжею» працюємо в Києві, проводячи дворазові й одноразові заняття.

«Динамо-2» – ЦСКА – 1:1

«Динамо-2»:
Кичак, Новак, Бутенін (Парцванія, 46), Логінов (Родіна, 46), Кушніров, Петров, Д.Єременко (Герасим’юк, 75), Гармаш (Калитвинцев, 75), Морозенко (Воронков, 46), Коркішко, Чепілов (Шевчук, 46).

Гол у складі «Динамо-2» забив Гармаш (56).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер