»Динамо-2»: нічия зі збірною Головка

»Динамо-2»: нічия зі збірною Головка

Готуючись до кваліфікаційного раунду Євро-2011, юнацька збірна України (футболісти 1992-го року народження) провела контрольний матч із «Динамо-2». У складі підопічних Олександра Головко взяли участь усі троє викликаних для поїздки до Швеції динамівців: повний матч на полі провів Братков, перший тайм Щедрий, а другий Буяльський. У другої ж динамівської команди на поле вийшли в основному ті, хто має в першій лізі небагато ігрової практики.

Динамівці почали жваво. Вже на 7-й хвилині Прокипчук потужним ударом «пробив» воротаря збірної. За інерцією наша команда продовжувала атакувати, але підопічні Головка швидко оговталися й вирівняли гру. Відчувалося, що суперники приблизно рівні не лише за віком, але й за силою. Можливо, тому до перерви більше жодна з команд не дозволяла собі припускатися помилок, які мали вирішальне значення.

Другий тайм розпочався за аналогічним сценарієм із першим. Тільки тепер гол у свої ворота отримало «Динамо-2» – у збірників відзначився Бутковський. Нічийний рахунок зберігся до фінального свистка, незважаючи на те, що команди створили ще не один небезпечний момент біля обох воріт. Динамівців кілька разів рятував воротар, а у збірної надійно діяли захисники.

«Динамо-2» провело матч у такому складі: Волинець, Сухоцький, Допілка, Сухомлинов, Адаменко, Рижук, Макаренко, Прокипчук (Гриппа, 46), Боровець, Мединський (Гаврась, 46), Малин (Сокол, 46).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер