“Динамо-2”: нічия в Охтирці

Календарний матч десятого туру серед команд першої ліги проти “Нафтовика” провела друга команда київського “Динамо”. Не дивлячись на безкомпромісну гру та велику кількість небезпечних моментів рахунок у грі змінився всього двічі. Спочатку на третій хвилині другого тайму відзначився Азарченко, а за три хвилини до фінального свистка динамівець Прошин відновив статус-кво.

Про те, що кожна з команд розраховувала поповнити клубну скарбничку у турнірній таблиці трьома очками, відзначає жорстка, а часом і груба гра з боку обох сторін. Арбітр матчу Несторенко не скупився на попередження, винісши їх на загал десять – по п’ять кожній стороні. У динамівці жовті картки в пасиві Брушко, Лисицького, Прошина, Воробея та Литвиненко.

Підопічні Володимира Онищенко привезли з Охтирки лише одне очко, але й воно дозволило втриматися “Динамо-2” на другій сходинці в турнірній таблиці. Відтепер у киян 20 очок. Стільки ж у активі “Нафтовика” та “Зірки”. Перемігши останніх на своєму полі з рахунком 2:0 алчевська “Сталь” ще більше збільшила відрив від переслідувачів – до чотирьох очок.

"Нафтовик" - "Динамо-2" - 1:1.
"Динамо-2":
Михайлов, Петкович, Прошин, Гончаренко, Пучков, Лисицький-к, Брушко (Литвиненко, 45), Яценко, Оберемко, Д.Воробей (Несін, 63), Милевський.
Голи: Азарченко (48) - Прошин (87).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер