“Динамо-2” перемагає “Шахтар-2”

“Динамо-2”  перемагає “Шахтар-2”

За обидві команди не мали права виступати гравці заявлені за “основу”, тому зустріч молодих талантів найкращих клубів України певною мірою можна було розглядати в контексті дуелі двох найпотужніших шкіл з підготовки молодих футболістів. У “Динамо-2” найвідповідальніші позиції в захисті посіли ще зовсім юні гравці третьої команди Допілка та Кіцута, а цементував оборонні редути Яценко, який, сподіваємося, тимчасово підтримує ігрову практику в другій команді.

У гірників з перших хвилин активністю виділявся лідер нападу, капітан Сергій Півненко. Він разом з динамівцем Олександром Алієвим сперечаються за лаври найкращого бомбардира першолігових перегонів, але цього вечора поповнити гольовий доробок донеччанину не вдалось. Алієв, у свою чергу, звітний матч пропускав – Олексій Михайличенко задіяв молодого півоборонця у матчі першої команди з “Чорноморцем”. Нагадаємо, що перед останнім туром на рахунку Алієва 16 точних ударів, тоді як Півненко на два рази менше засмучував воротарів суперників.

Перший тайм пройшов за рівної боротьби, з невеликою перевагою за кількістю небезпечних моментів на користь господарів. Після перерви перевага підопічних Володимира Онищенко стала набагато відчутнішою і логічно матеріалізувалася у два забитих м’яча. На 59-й хвилині ударом з 14-ти метрів Григорій Ярмаш відкрив рахунок, а за шість хвилин до фінального свистка Чеснаускіс підхопив м’яч у центральній частині поля, прискорився, обвів двох оборонців та увійшовши у штрафну не залишив шансів Степаненку.

“Динамо-2” – “Шахтар-2” – 2:0 (0:0).

"Динамо-2': Худжамов, Башлай, Допілка, Кіцута, Ярмаш, Яценко – кап, Рожок (Главина, 66), Оберемко, Огненович, Чеснаускіс, Воробей (Ситник, 73).

Голи: Ярмаш (59), Чеснаускіс (84).

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер