»Динамо-2» перемагає «Зірку»

»Динамо-2» перемагає «Зірку»

У матчі з одним із лідерів першої ліги кіровоградською “Зіркою” молоді динамівці повністю володіли ініціативою та впевнено перемогли.

Кияни могли вирішити долю двобою вже в першому таймі, але втратили ряд вигідних можливостей: Ідахор з лінії штрафної відправив м’яч у штангу, Мілевський не влучив з 10-ти метрів, після удару Оберемко м’яч знову влучив у поперечину…

І все ж у кінці першої половини зустрічі ворота Дмитра Стойко було розпечатано. Мілевський чудовим пасом вивів Ідахора сам на сам з голкіпером, Лакі обіграв воротаря та послав м’яч у ворота.

У другій половині зустрічі ситуація на полі не змінилася. Динамівці переважно володіли ініціативою і втратили два реальні шанси. Спочатку Стойко парирував удар Мілевського (перед цим Артем обіграв двох оборонців), а в доданий арбітром час Воробей не використав вихід сам на сам.

Гості намагалися відігратися, але вилучення Івана Шуги в середині другого тайму практично перекреслило усі надії кіровоградців навіть на нічию.

Слід зазначити, що за грою спостерігав у повному складі весь перший склад київського “Динамо”.

Чемпіонат України. Перша ліга. 12-й тур
Стадіон "Динамо" ім. В. Лобановського, 300 глядачів, +10 градусів
“Динамо-2” – “Зірка” - 1:0 (1:0).
Гол:
Ідахор (40).
“Динамо-2”: Михайлов, Петкович (Лучук, 46), Прошин -кап, Радченко, Яценко, Лисицький, Оберемко, Алієв (Воробей, 70), Ідахор, Скоба, Мілевський.
У “Динамо-2” попередження в пасиві Радченко та Мілевського.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер