Динамівці прибули до Ялти

Динамівці прибули до Ялти

У четвер удень, наступного дня після гучного шанування 10-го чемпіонства, гравці та тренери київського “Динамо” прибули на підготовчий збір до Ялти. Команда розташувалася в однойменному комфортабельному готелі, неподалік від морського узбережжя. Погода не балує київську команду. З самого ранку “зарядив” сильний дощ, небо затягнуло хмарами.

Перші три дні кримського збору гравці відпочиватимуть. З більшістю з них приїхали дружини чи подруги, тому сумувати хлопцям не доведеться. У неділю, 29 червня, гравців очікує пробіжка, тим самим розпочнеться перше заняття команди у підготовці до стартуючого 12-го липня сезону.

З Бразилії ще не повернувся Діого Ринкон. Півоборонець орієнтовно приєднається до команди 27 червня. У зв’язку з поважною причиною – весіллям, “відстрочку” на кілька днів отримав Горан Гавранчич. Його прибуття до Ялти заплановано на 30 число. Сьогодні-завтра повинні під’їхати хорвати – Горан Саблич і Йєрко Лєко. У лазареті залишаються ЛаслоБоднар, Флорин Чернат і Георгій Пеєв. Усі інші гравці здорові і повністю готові до підготовки до сезону.

Найоперативніші новини з кримського узбережжя читайте на офіційному сайті від нашого спеціального кореспондента

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер