»Динамо-2»: останні дні підготовки

»Динамо-2»: останні дні підготовки

Повернувшись із кіпрського збору, друга динамівська команда розпочала безпосередню підготовку до першого офіційного матчу в першості команд першої ліги проти тернопільської «Ниви» (19 березня, база Конча-Заспа). Підбити підсумки збору, розповісти про виконану роботу та найближчого суперника ми попросили наставника «Динамо-2» Андрія Гусіна:

- На Кіпрі ми провели чотири спаринги. Погода сприяла нашій роботі, лише кілька днів були вітряними. Усе намічене виконали, єдиний неприємний момент – хвороби та дрібні травми деяких футболістів. У зв’язку з тим, що ці гравці пропустили різну кількість часу, відчувається розбалансованість їхнього стану. Втім, гадаю, незабаром нам вдасться його стабілізувати та повернути хлопцям оптимальні кондиції. Для цього не знадобиться багато часу.

- Чи залишилися ви задоволеними контрольними матчами? Яку інформацію вдалося отримати?

- Вони виявили певні проблеми, які були помітні ще коли я очолив команду. Ми працювали над ними впродовж певного часу, але їх як і раніше видно. Не думаю, що їх варто називати, це наша внутрішня кухня. Можу лише сказати, що ми будемо намагатися їх мінімізувати в офіційних матчах.

- Чим команда займається після повернення зі збору 12-го березня? Як готуєтеся до першого офіційного матчу з «Нивою»?

- Хлопці отримали день відпочинку, а в понеділок ми провели контрольний матч із ФК «Чернігів», перемігши 2:1. Через хвороби та ушкодження склад знову не був оптимальним. Крім того, в нас ще забрали «збірників», які повернуться до розташування команди лише перед грою з «Нивою». Приємно, що хлопці стараються, хоча матч і був не дуже простим. Із натуральних кіпрських полів ми знову повернулися на штучне покриття, можливо, хлопці не встигли звикнути. Але оскільки офіційний матч у нас також відбудеться на ненатуральном газоні, будемо намагатися якомога швидше перелаштуватися та адаптуватися.

- Під час зимової перерви за «Динамо-2» було заявлено Олександра Єрмаченко. Як можете його охарактеризувати?

- Це здібний хлопець, який має певний набір хороших якостей. Коли він лише прийшов до команди, перше, що впадало у вічі, – низька функціональна готовність. Але це найпростіше, що можна виправити. За час збору недолік було ліквідовано. В останньому матчі мені сподобалося його пересування. А з технікою та «мізками», як я кажу, проблем немає. Гадаю, він нас обов’язково підсилить.

- Уже вивчали суперника, що думаєте про «Ниву»?


- Хороший суперник, який відрізняється організованістю. Ми провели з ними в січні один товариський матч. У цілому, ця команда справила на мене хороше враження. Там грають зрілі хлопці, досвідченіші, ніж ми. Із сьогоднішнього дня розпочнемо детальніше вивчення наявної інформації.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер