Поразка у Дніпропетровську скорочує відставання переслідувачів до трьох очок

Поразка у Дніпропетровську скорочує відставання переслідувачів до трьох очок

Другої поразки в останніх трьох турах зазнали чемпіони країни київські динамівці. Цього разу “біло-блакитні” не зуміли відібрати бодай очко у “Дніпра” і, програвши 0:1, скоротили відрив від “Шахтаря” до трьох очок. Кияни дуже слабо провели першу половину зустрічі і, за доволі надійної гри в обороні, в нападі у підопічних Михайличенко практично нічого не виходило. Верпаковскіс вийшов єдиним номінальним форвардом “Динамо”, але самотужки пройти насичені редути опонентів латишу жодного разу не вдалося.

Великий брак у передачах динамівців і грамотні обороні побудови господарів – доволі проста формула успіху оборони “Дніпра”. Єдиний гол у матчі став наслідком прикрої зрізки оборонця Федорова, а не продуманої комбінації у виконанні третьої команди країни.

Практично весь другий тайм кияни володіли ініціативою, додавши у русі та більш обачніше розпоряджаючись м”ячем. На жаль, чудові нагоди не використали Ринкон, Верпаковскіс, Шацьких, Чернат, Федоров. Особливо не пощастили Сергію – після його удару оборонець виніс м”яч з лінії власних воріт. Заради справедливості зазначимо, що не відсиджувались в обороні й підопічні Євгена Кучеревського. Ледь не кожна з контратак господарів закінчувалась ударом по воротам. Не пощастило Назаренко, який не реалізував вихід сам на сам з Шовковським, двічі наш воротар нейтралізовував проходи Ротаня і Венглинського.

Останні десять хвилин матчу динамівці не випускали дніпрян з власної половини поля, чудові нагоди відзначитись втратили Несмачний та Милевський. Але, всі спроби здобути бодай нічию були марними. Попереду в киян чотири важкі зустрічі і для досягнення позитивного результату – чемпіонства - конче необхідно поліпшувати якість гри. Завдання ускладнюється неможливістю Михайличенко скористатися послугами Верпаковскіса, Лєко та Пеєва, які від'їжджають до національних збірних готуватися до чемпіонату Європи.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер