»Динамо-2» зібралося після відпустки

»Динамо-2» зібралося після відпустки

Вчора закінчилася відпустка для другої динамівської команди. Хлопці зібралися на базі в Конча-Заспі, де провели перше втягувальне заняття. Перші дні підопічним Геннадія Литовченка та Юрія Калитвинцева доведеться працювати без футболістів 1990 року народження, які викликані до збірної України (U-19) для участі у фінальній частині чемпіонату Європи. Докладніше про плани підготовки розповів наставник «Динамо-2» Геннадій Литовченко:

- Всі хлопці живі та здорові, з відпустки вийшли в хорошій формі. Незабаром до нас приєднаються багато нових футболістів з клубної Академії, будемо знайомитися та втягуватися в роботу. Я їздив на фінальний турнір чемпіонату України серед команд ДЮФЛ, який проходив у Нікополі, тому мав можливість всіх подивитися у грі. Є хлопці, які справили враження, багатьох плануємо запросити до команди, оскільки значна частина хлопців нас залишить.

Сьогодні в нас вже почалася дворазова робота, все робимо за планом. Завдання на сезон поки не оголошували, оскільки половина наших хлопців готується до чемпіонату Європи.

Новий сезон у першій лізі розпочинається 8-го серпня. Підготовчий збір ми будемо проводити в Києві, в рамках його заплановано чотири контрольні матчі: 19-го липня проти ЦСКА, а також 25-го, 28-го і 2-го серпня. Решта суперників уточнюється.

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер