»Динамо-2»: спаринг замість офіційного матчу

»Динамо-2»: спаринг замість офіційного матчу

У першій лізі весняна частина сезону розпочалася ще два тури тому, але «Динамо-2» свій перший офіційний матч після Нового року проведе лише 12 квітня. Початок змагань для динамівців затримався з двох причин: перша гра з «Прикарпаттям» була перенесена на літо, а друга, з «Княжею», і зовсім скасована, оскільки суперник знявся із змагань.

Під час паузи підопічні Литовченка і Калитвинцева провели спаринг з ФК «Макарів», в якому взяли участь і кілька футболістів молодіжної команди. Гра закінчилася внічию, а гол у складі нашої команди забив Чепілов. Опинившись біля штрафного майданчика, Владислав Калитвинцев віддав йому хороший пас у штрафну, Атанас обробив м'яча і надіслав його точно в дальній кут воріт.

- Ми вже не вперше граємо з цим суперником, – розповідає тренер «Динамо-2» Сергій Шматоваленко. – Ми спеціально підібрали хорошого спаринг-партнера перед початком чемпіонату. В тому, що в команди вийшла така велика перерва, вважаю, немає нічого страшного. Багато хлопців задіяно в збірних своїх вікових категорій, тому вони постійно мають ігрову практику, та й інші беруть участь у контрольних іграх, які ми проводимо.

«Динамо-2» – ФК «Макаров» - 1:1

«Динамо-2»: Кичак (Бойко, 46), Тотадзе, Родіна, Бутенін (Люлька, 55), Новак, Калитвинцев (Прилєпов, 46), Герасим'юк, Довгій (Білала, 55), Фароян (Оздоєв, 46), Воронков, Чепілов (Малин, 55).

Гол у складі «Динамо-2» забив Чепілов (30).

Інформаційний відділ ФК «Динамо» (Київ)

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер