Молоді динамівці поступилися “Борисфену”

Молоді динамівці поступилися “Борисфену”

Сьогодні друга динамівська команда в контрольному матчі поступилася першоліговому “Борисфену” 0:1. Поєдинок пройшов у критому манежі тренувальної бази “Динамо” в Конча-Заспі.

Підопічні Володимира Онищенко виступали у експериментальному складі – лідери команди Алієв, Милевський, Воробей перебували на лаві запасних. Проте тренери скористалися можливістю переглянути потенційних новачків.

Таких на полі було троє. Серед них грузини Адамія і Какіашвілі, а також молдованин Залевський. Вийшов на поле і повернувшийся з оренди Целих. Гарне враження справив хавбек третьої команди Рожок – чудове володіння м’ячем, нестандартний дриблінг, вивірені передачі ...

Саме після них і виникали найнебезпечніші моменти біля воріт Оникієнко. Спочатку пасом Рожка не скористався Оберемко (голкіпер парирував удар), а згодом Ідахор головою замикав навіс, але і в цьому епізоді на висоті був страж воріт “Борисфена”.

Суперники динамівців також не розважали глядачів великою кількістю гольових моментів, але в одному з епізодів бориспільці все ж зуміли засмутити Михайлова. На 68-й хвилині, після навісу в штрафну “Динамо”, Овєков випередив голкіпера киян та пробив у кут воріт – 0:1. Наприкінці гри кияни мали кілька слушних нагод зрівняти рахунок, але цього вечора на висоті був голкіпер Оникієнко.

“Динамо-2” – “Борисфен” - 0:1
Гол:
Овєков (68).

“Динамо-2”: Михайлов, Ярмаш, Прошин (кап), Лучук, Яценко (Башлай, 80), Какіашвілі (М. Федоров, 71), Залевський (Максимов, 46), Рожок, Адамія (Ідахор, 46), Оберемко, Целих

”Борисфен”: Оникієнко, М.Стоян, Д.Стоян, Котелюх, Качур (кап), Смалько, Гончар (Трусевич, 75), Дмитрук (Білозор, 46), Козир (Овєков, 46; Тимченко, 75), Пінчук (Костюк, 25), Мельник.

Інші новини

Титульний партнер
Технічний партнер
Офіційний партнер